Proszę was o pomoc jak rozwiazac te problemy, którą sieć wybrać.
Wiem ze to bedzie smieszne ale chcialbym aby to również było jak najtansze, tzn w najniższych abonamentach i po najniższej cenie za modem

Dzieki z góry za pomoc
Moderator: Moderatorzy
itd,jak wyżej,lub jeśli nie uda Ci się kupić takiej umowy (coś w ogłoszeniach widziałem) i masz pieniądze i firmę to Business Everywhere Premium(2GB) - nie tną tak.Szadzik pisze:1. Największy zasięg EDGE oferuje Orange...
Do końca 2007 roku oczywiście.canidy pisze: Era do końca roku ma mieć EDGE tam gdzie ma GPRS...
Dzięki za sprostowanieklisza pisze:Do końca 2007 roku oczywiście.canidy pisze: Era do końca roku ma mieć EDGE tam gdzie ma GPRS...
canidy pisze: Orange ma EDGE praktycznie wszędzie, bo póki co UMTS wszyscy trzej operatorzy mają tylko w większych miastach.
To żałuj, że nie masz sprzętu:etranger pisze:mieszkajac na pomorzu a jezdzac na slask pociagiem czestokroc korzystam z N6020 na EDGE
Dziwne to trochę. Przyznam się, że bywam w różnych miejscach i jak dotąd nie miałem problemów z EDGE. No, ale 20 km od Krakowa i brak EDGE w Orange to trochę dziwne, tak patrząc na MAPKĘ1 i MAPKĘ2 Może to kwestia ustawienia częstotliwości, albo zastosowania anteny zewnętrznej? Pewnie sprawdzałeś wszystkie możliwe opcje.piotr2802 pisze:Wszędzie ? Ja mieszkam 20 km od Krakowa i mam tylko niestety GPRScanidy pisze: Orange ma EDGE praktycznie wszędzie, bo póki co UMTS wszyscy trzej operatorzy mają tylko w większych miastach.