22.06.2009ja.michal pisze:a do kiedy masz okres wymaganej płatności na fakturze?
Nie wiem iplusa brałem 1 kwietnia 2009 Wtedy chyba jeszcze stary obowiązywał.ja.michal pisze:Na pewno nie podpisałeś umowy już z nowym regulaminem?
Moderator: Moderatorzy
22.06.2009ja.michal pisze:a do kiedy masz okres wymaganej płatności na fakturze?
Nie wiem iplusa brałem 1 kwietnia 2009 Wtedy chyba jeszcze stary obowiązywał.ja.michal pisze:Na pewno nie podpisałeś umowy już z nowym regulaminem?
Po ptokach.Blazej pisze:22.06.2009
To znaczy że już nic nie da się zrobić? Chociaż nie byłem poinformowany o zmianie to nie w porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja.michal pisze:Po ptokach.30 miną termin wypowiedzenia.
Cesja lub kara 800 czy 1000zł.Blazej pisze:To znaczy że już nic nie da się zrobić?
Do 30 czerwca? Ale jak mam to niby zrobić jak regulamin mi przyjdzie dopiero w lipcu? Mogę zerwać umowę po zapłaceniu rachunku za lipiec?ja.michal pisze:Możesz do 30 zerwać umowę.
Liczy się data odbioru czyli:Sundance_kid pisze:A co do wysłania pocztą to jeżeli sie nie mylę liczy się data nadania.
wujas6969 pisze:Noi chyba będzie kicha z moim wypowiedzeniem
Przeczytaj ze zrozumieniem ten wątek od początku.Blazej pisze:Co muszę zrobić jeśli chcę zerwać umowę?
Kar nie ma bo plus zmienia regulamin i my mamy prawo zerwać umowę bez ponoszenia kary. A jeżeli masz tak pomagać to lepiej nie pomagaj!!!wojteks pisze:Przygotuj się na zapłatę kary za zerwanie umowy
Jeżeli chcesz przenieśc numer.Czy to oznacze że muszę się udać do innego operatora np orangę i poprosić o jakiś kwitek?
Tak pomylił się ale sprostował.Sundance_kid pisze:Ja.michal się pomylił z datą.
To widać moja przygoda z iPlusem się nie skończy jeszcze. Nie mogłem być w dwóch miejscach jednocześnie.Sundance_kid pisze:wujas6969 to do innego punktu. Mają premie za to, że przyjma jak najmniej wypowiedzeń. A co do wysłania pocztą to jeżeli sie nie mylę liczy się data nadania.
No to zostaję w iPlisie ciekawe jakie nowe będą mieć te promocje ?bob pisze: Liczy się data odbioru czyli:
[...]
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=187710#187710
Żeby nie było wątpliwości, wypowiedzenie umowy z powodu zmiany regulaminu to jest bardzo specyficzny sposób. W wypowiedzeniu musi być napisane że z powodu niezaakceptowania nowego regulaminu. Jeżeli tego nie będzie to jest to normalne wypowiedzenie i możesz się na kary narazić.Blazej pisze:Kar nie ma bo plus zmienia regulamin i my mamy prawo zerwać umowę bez ponoszenia kary. A jeżeli masz tak pomagać to lepiej nie pomagaj!
A jakieś potwierdzenie z pieczęcią i podpisem Mama dostała ?szmitz pisze:napisała i mama podpisała i dziś wyślą po 16
Ja mam więc Ci znalazłem:Blazej pisze:nie mam czasu szukać