Informacje na temat podłączania i doboru anten GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA), lokalizacji nadajników, zasięgów, wymuszania EDGE/3G, funkcjonowania sieci i awarii BTS-ów.
A mój telewizor z Czech,a laptop z Meksyku
I tak można by się w nieskończoność licytować.
Miejsce pochodzenia nie ma znaczenia,ważna jest jakość...w tej samej fabryce można klepać dziadostwo,ale też dobre produkty.
Czyli Panowie. Tuning można robić i zrobić router z modemem inside.
Tylko fajnie by było jakoś wejście na sim zrobić, żeby było można zmieniać karty bez rozbebeszania routera.
No. I jakoś to ładnie spasować. Z tym, że szufladka byłaby lepsza chyba.
Można by jakoś tą z modemu wykorzystać odpowiednio modem montując, a podłączenie do płyty na jakieś piny zrobić.
Po prostu modernizuję moje urządenia w mojej sieci w domu; w laptopie starym wymieniłem już kartę na N, za niedługo dojdzie Mac z kartą N no i Apple TV które planuję zakupić ma też kartę z N. Dwa inne laptopy mają już od początku N bo są stosunkowo nowe no a PC ma kartę z N.
Często muszę wymienić pliki między paroma laptopami i komputerem w domu i chciałbym aby to trwało szybciej.
N nie jest mi jeszcze teraz potrzebne, chociaż router od T-Home od początku obsługuję N. Możliwe, że niedługo będzie u mnie VDSL z prędkością 50 Mbps dostępne i będe w posiadaniu Apple TV to N dla formatów HD się na pewno sprzyda, bo jak wiadomo Apple TV to głównie streaming przez WLAN i LAN ale ja lubię bez kabli. Jedyne co u mnie w domu niema N to iPhone i właśnie Wl 500 gP, ale te dwa urządzenia chyba takie już pozostaną.
Ostatnio zmieniony 2009-06-14, 17:59 przez SQ08, łącznie zmieniany 1 raz.
“The only problem with Microsoft is they just have no taste..and they don't bring much culture into their products.”
A mam właśnie tego od T-Home, dostałem go dla DSL+ 16 Mbps, model to T-Home Speedport W503V .
Chyba wymienie go i Wl 500 gP na tego: http://www.avm.de/de/Produkte/FRITZBox/ ... /index.php - ma N, no i różne sticki na USB obsługuję, mam nadzieję E176 też. Problem tylko jest z nim taki, że więcej niż 16 Mbps DSL+ to on nie obsłuży więc na VDSL na nim niema szans.
“The only problem with Microsoft is they just have no taste..and they don't bring much culture into their products.”