Pozostaje mi zwrócić D100 poniewaz nie mam zamiaru zmieniać E176G na jakiś starszy.

Moderator: Moderatorzy
Moim zdaniem nie.Najważniejsze ,że działa router.Najberdziej smieszne jest to ,że Play dalej nie rozwiązał problemu i uparcie twierdzi ,że to wina oprogramowania modemuguteq pisze:
piotrekbb, możesz powiedzieć czy doszły jakiekolwiek nowe funkcje w porównaniu ze starym softem?
Z modemami mają też problem.piotrekbb pisze:uparcie twierdzi ,że to wina oprogramowania modemu
Witam,piotrekbb pisze:Dzięki działa z E176G
ericandor pisze:
W miejscu numeru telefonu (*99*#) nalezy wpisac "*99*#;x0dt*99*#" (bez cudzyslowow).
Przetestowane na D100 z salonu PLAY z E176g.
D100 ma tylko sterowniki do modemów huaweii, innego urządzenia nie wykryje. Trzeba by zmieniać firmware routera (podobno obsługuje wrt ale ile w tym prawdy to nie wiem)Marriu pisze:Moim zdaniem to kwestia konfiguracji. Takie mam przeczucie. Skoro zrobiłem z Samsunga i600 ruter umts, to czemu z rutera nie zrobić print servera?
No właśnie o tym bym chciał porozmawiać. Czemu nie?"nie mowimy o podlaczeniu do wejscia usb hub'a i pozniej tam drukarki przez usb."
Co robisz, żeby zaistalować drukarke na komputerze... Instalujesz sterownik. Niestety w routerze ich nie ma.Marriu pisze:No właśnie o tym bym chciał porozmawiać. Czemu nie?