Źródło: Blogplay.euOd 17. czerwca rusza nowa wakacyjne promocja Internetu w Play “Wakacje od abonamentu”.
W ramach promocji Play Online jest za darmo przez 3 miesiące, a następnie za wersje z limitem 5GB opłata będzie wynosiła 45zł, a za 10GB – 80zł. A więc efektywny koszt wyniesie dla opcji 5GB – 37,50zł a dla 10GB – 66,6zł.
Opłata aktywacyjna wynosi 9zł, i jest możliwość przetestowania usługi bez ponoszenie opłat przez 7 dni. W tym wypadku nie jest zwracana opłata aktywacyjna.
[NEWS] Promocja Play "Wakacje od abonamentu"
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
[NEWS] Promocja Play "Wakacje od abonamentu"
-
- ### BAN ###
Re: [NEWS] Promocja Play "Wakacje od abonamentu"
Fajna promocja 

-
- Guru bezprzewodowy
Chyba jednak promocje w Playu są coraz gorszeprzemox.1 pisze:Fajna promocja
Kod: Zaznacz cały
Klient który podpisze umowę na 24 miesiące lub 36 miesięcy w ramach Play Online otrzyma dwa rabaty: 100% na abonament na pierwsze trzy pełne okresy rozliczeniowe oraz drugi - rabat 50% na abonament na kolejne trzy okresy rozliczeniowe.
To dopiero była promocja:

Potem zlikwidowali promocję i zrobili nową na prośbę użytkowników dając umowę na 18miesięcy
Pomijam to, że gdyby można było mieć promocję:

To wtedy byłbym w stanie olać ich kiepską infrastrukturę.
Dodam, że mając SimPlusa i ładując za 150zł otrzymujemy 180zł więc w przeliczeniu mamy 0,25zł/min
- gigers
- Stały użytkownik forum
Wydaje mi się że tanio w PLAY można jedynie w sposób jaki opisałem tutaj
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=190647#190647

-
- ### BAN ###
Play na początku fajne promocję robił żeby do siebie klientów przyciągnąć
Teraz już powoli robi je gorsze ale już pewną grupę zwolenników zebrał i dlatego się tak dzieje.
To jest tylko moje zdanie na ten temat

Teraz już powoli robi je gorsze ale już pewną grupę zwolenników zebrał i dlatego się tak dzieje.
To jest tylko moje zdanie na ten temat

-
- Mistrz bezprzewodowy
Kiepskie nie kiepskie promocje, konkurenci moim zdaniem nie maja wcale promocji, a nikt nie narzeka...
- gigers
- Stały użytkownik forum
Tu masz całkowitą rację, bo jeżeli w miejscu gdzie mieszkamy możemy korzystać z Play to chyba niema lepszej oferty na rynku. 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
No nie wiem. Zauważ, że Play w niektórych miejscach działa tragicznie wieczorem. Więc lepiej chyba wybrać coś stabilniejszego.gigers pisze:bo jeżeli w miejscu gdzie mieszkamy możemy korzystać z Play to chyba niema lepszej oferty na rynku.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Na interner stacjonarny lepiej brac cos stacjonarnego. Chyba, ze tylko uryny sa, a nie tak jak ludzie mysla ze 10zl mc zaoszczedza bo zamienia neo na play. Play nadaje sie w ostatecznosci jako internet "pol mobilny" pokprzystac troche tu teoche tam zeby 2 abo nie placic, oczywiscie cena jest komfort korzystania, glownie przez tych co mogli by miec stacjonarke bo play do niczego im potrzebny nie jest.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- gigers
- Stały użytkownik forum
Może macie racje. Ja patrze przez swój pryzmat BTS mam 200 metrów od modemu. Nawet przy podziale na 2 kompy download schodzi najwyżej do 500 kb/s. po wpisaniu alternatywnego DNS bywało i 1,3 mb/s. Przy ściąganiu z rapidshare 120 kb/s. No i co najważniejsze mogę go zawsze ze sobą zabrać ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- SAUGUR
- Początkujący użytkownik forum
Cyt. z Marens: Chyba jednak promocje w Playu są coraz gorsze
W pełni się zgadzam
W pełni się zgadzam