Czy można by coś z tym zrobić

Moderator: Moderatorzy
Nie opłaca się, lepiej mieć zawieszoną na 21zł/miesprzemox.1 pisze:rs8, w TP można wynająć linie jak coś i mieć neostrade
w TP teraz to trzeba by sobie samemu przekopać/podwiesić kabelek,a i tak było by BMTprzemox.1 pisze:w TP można wynająć linie jak coś i mieć neostrade
Płatne z góry za okres zawieszenia.marens pisze:lepiej mieć zawieszoną na 21zł/mies
Tak radiówke mam była dośc szybka ale czesto jej nie było. A o co chodzi z tym Orange , prosiłbym o szczegóły to jest bezprzewodowy internet czy co i jak ?marens pisze:[...]
Nie opłaca się, lepiej mieć zawieszoną na 21zł/mies
Spróbuj Orange Freedom PRO, może masz w okolicy jakąś radiówkę?
A wiecie, że TP świadczy według prawa usługę powszechną i jak złożysz podanie do nich o jakąś usługę. A oni powiedzą BMT, to muszą płacić takiemu klientowi miesięcznie do momentu aż nie przyłączą go?Patryk_ pisze:Nie podłączają żadnych domów/mieszkań prywatnych,nawet w bloku jak są wolne zasoby kablowe,i nie montują też radiodostępów.
Najpierw jest umowa 10-cio miesięczna.YaHooo pisze:A oni powiedzą BMT, to muszą płacić takiemu klientowi miesięcznie do momentu aż nie przyłączą go?
rs8 pisze:bez przewodowy
Przecież masz HSPA Orange, Plusa.Bedzie zasięg czy nie
Zaraz zaraz, jak mam nieaktywne gniazdo w domku to też BMT?Patryk_ pisze:Nie podłączają żadnych domów/mieszkań prywatnych,nawet w bloku jak są wolne zasoby kablowe,i nie montują też radiodostępów.
Racja, zapomniałem.Patryk_ pisze:Najpierw jest umowa 10-cio miesięczna.
Tak, ale żeby mieć od nich internet to najlepiej mieć i telefonPatryk_ pisze:Jeśli po dziesięciu miesiącach nie podłączą (telefonu,bo tylko telefon to usluga powszechna),to wtedy płacą odszkodowanie.
I to jest właśniePatryk_ pisze:Teraz tp woli płacić 50 zł
Będzie,ale działa to niezbyt ciekawie,jak dla mnie wręcz tragicznie.rs8 pisze:Bedzie zasięg czy nie
To zależy,bo jeśli cokolwiek więcej trzeba zrobić niż skrosowanie kabli w skrzynce na klatce schodowej,to będzie BMT.marens pisze:Zaraz zaraz, jak mam nieaktywne gniazdo w domku to też BMT?
Więc powinno być ok.Patryk_ pisze:To zależy,bo jeśli cokolwiek więcej trzeba zrobić niż skrosowanie kabli w skrzynce na klatce schodowej,to będzie BMT.