To ciekawe, na ISDN z TP można dostać pełen zakres usług Netii?YaHooo pisze:Tak więc jak się przechodzi do Netii to linie trzeba mieć już odpowiednie. Bo Netia ma dwa rodzaje usług.
[NEWS] neostradę tp w opcji 10 Mb/s i 20 Mb/s
Moderator: Moderatorzy
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: [NEWS] neostradę tp w opcji 10 Mb/s i 20 Mb/s
Nie pomagam na PW!
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Nie wiem czy cały zakres, bo nie wiem co oferuje TP. Ale to http://www.netia.pl/uslugi,dla_korporacji,135.html oferuje Netia na łączach TP, wiem bo miałem to na szkoleniu (które na nic się zdało).wojteks pisze:na ISDN z TP można dostać pełen zakres usług Netii?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- wojteks
- *** Administrator ***
TP oferowała jakiś czas temu Octopusa (8 czy 9 nr telefonu, 2 rozmowy równocześnie, łącze modemowe maksymalnie 2x64kbps (przed neostradą na AnnexA) oraz łącze wielokrotne dla firm. Ciekawe czy na lini ISDN TP Netia może dać wszystkie usługi które daje na własnych kablach (AnnexB).YaHooo pisze:bo nie wiem co oferuje TP
Nie pomagam na PW!
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Z tego co pamiętam ze szkolenia, to raczej nie są wszystkie usługi. Ale chyba coś się zmieniło, bo jak ja miałem szkolenie to jeszcze Netia nie mogła oferować ISDN'a 30B+D na liniach TP, tylko 2B+D (tak samo nie wszystkie usługi, ale to było związane z tym, że te usługi mogą być uruchomione po 18 miesiącach odsprzedaży abomanentów przez TP dla Netii). Z linka który podałem wynika, że to się zmieniło.wojteks pisze:Ciekawe czy na lini ISDN TP Netia może dać wszystkie usługi które daje na własnych kablach (AnnexB).
Pozdrawiam YaHooo