Mam pytanie, czy karta 3G USIM z licencji Edge będzie mi działać w telefonie SE W810i ?
Jak ogólnie oceniacie ten telefon jako modem GPRS/EDGE ???
Pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
Zastanawiam się tylko po co te łączenia video.Dostałeś 3G SIM (USIM) i chyba nie musisz już przed orange nic udawadniać.wk26 pisze:Co do przedluzenia umowy. Moja zakonczyla sie w marcu i obecnie mam ja na czas nieokreslony,W umowie jest zapisane ze przechodzi na czas nieokreslony i jest bez limitow..Nie przedluzalem aby mi nie narzucili nowych warunkow. Mam Licencje i abonament glosowy na jednej karcie sim ( kiedys tak dawano Licencje ). Wymienilem sim na USIM pod pretekstem prowadzenia rozmow video w UMTS. Udalo sie !! Obecnie wykorzystuje Nokie 6280 jako modem do netu w UMTS. Otrzymalem juz pierwszy rachunek po wymianie karty. Nic cenowo sie nie zmienilo. Nadal 60 zl brutto. Na razie nikt sie nie czepia. Wykonuje na wszelki wypadek okolo 2 minut polaczen video ze znajomym aby byc bardziej wiarygodnym w oczach Orange. W obecnym trwajacym okresie rozliczeniowym pobralem okolo 4GB danych.
A skąd wiesz ,że teraz jak się asekurujesz to będzie się liczył regulamin...wk26 pisze:...Mialem juz spor z orange w innej sprawie gdzie nie liczyl sie regulamin... Podpieralem sie regulaminem promocji gdzie bylo czarno na bialym ze mam racje a oni i tak swoje...
to straciliby klienta.wk26 pisze:...gdyby odebrali mi pod byle pretekstem Licencje...