Problem z załadowaniem strony

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Diller22
Początkujący użytkownik forum

Problem z załadowaniem strony

Post autor: Diller22 »

Witam!
Mam problem z portalem nasza klasa, a dokładniej z załadowaniem galerii, zdjęć, profili, poczty (białe tło). Otwiera się tylko strona główna. Wszystkie inne strony chodzą dobrze (przynajmniej te, z których zazwyczaj korzystam). Jeszcze tydzień temu wszystko było ok. Sformatowałem dysk, wgrałem Vistę i dalej to samo. Co może być przyczyną??
Aha... mam blueconnecta ;/
Awatar użytkownika
Tomi 25
Stały użytkownik forum

Re: Problem z załadowaniem strony

Post autor: Tomi 25 »

Może brakuje ci jakiejś wytczki np.Adobe Flash Player lub Firewall coś blokuje ? Musisz popróbować,może to pomoże bo to podstawowe sprawy.
Diller22
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Diller22 »

He, wyłączyłem zaporę i pomogło ;) Teraz muszę jeszcze pokombinować żeby działało także wtedy, kiedy jest włączona ;)

Zastanawiam się, dlaczego tak było... przecież wcześniej miałem ciągle włączoną zaporę i było ok. Nagle przestało działać, potem przez kilka godzin znowu wszystko było dobrze i później znowu nie działało....
Awatar użytkownika
Tomi 25
Stały użytkownik forum

Post autor: Tomi 25 »

Tak to czasami bywa że po formacie mogą takie rzeczy się dziać.Ale najważniejsze że wszystko jest teraz ok :)
ODPOWIEDZ