Witam!
Mam problem z portalem nasza klasa, a dokładniej z załadowaniem galerii, zdjęć, profili, poczty (białe tło). Otwiera się tylko strona główna. Wszystkie inne strony chodzą dobrze (przynajmniej te, z których zazwyczaj korzystam). Jeszcze tydzień temu wszystko było ok. Sformatowałem dysk, wgrałem Vistę i dalej to samo. Co może być przyczyną??
Aha... mam blueconnecta ;/
Problem z załadowaniem strony
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Tomi 25
- Stały użytkownik forum
Re: Problem z załadowaniem strony
Może brakuje ci jakiejś wytczki np.Adobe Flash Player lub Firewall coś blokuje ? Musisz popróbować,może to pomoże bo to podstawowe sprawy.
-
- Początkujący użytkownik forum
He, wyłączyłem zaporę i pomogło
Teraz muszę jeszcze pokombinować żeby działało także wtedy, kiedy jest włączona
Zastanawiam się, dlaczego tak było... przecież wcześniej miałem ciągle włączoną zaporę i było ok. Nagle przestało działać, potem przez kilka godzin znowu wszystko było dobrze i później znowu nie działało....

Zastanawiam się, dlaczego tak było... przecież wcześniej miałem ciągle włączoną zaporę i było ok. Nagle przestało działać, potem przez kilka godzin znowu wszystko było dobrze i później znowu nie działało....
- Tomi 25
- Stały użytkownik forum
Tak to czasami bywa że po formacie mogą takie rzeczy się dziać.Ale najważniejsze że wszystko jest teraz ok