Nieortograficzna i krnąbrna Julia

Moderator: Moderatorzy
Nie koniecznie. Zrób koniecznie jeszcze kwerendę modemu. Jak ją zrobić znajdziesz wJulia23 pisze:Jak wyrzucę Avasta, to co Waszym zdaniem jeszcze powinnam zrobić, żeby znaleźć przyczynę problemu?
Nie da się, karty play od początku rozmowy glosowe mają zablokowane. Do tego potrzebny jest telefon z umts (3G) bo na telefonie tylko z gsm (lub w trybie tylko gsm) karta nie zaloguje się do sieci, bedzie się wyświetlało brak zasięgu.Jaco pisze:Wykonał był próbne połączenie na fon kolegi ,brata, siostry (puścił sygnał).
Ale sms chyba można wysłać? Nie miałem i raczej nie będę miał do czynienia z PLAY więc dokładnie nie wiem.krystianb pisze:Nie da się, karty play od początku rozmowy glosowe mają zablokowane.
Spamowanie jest zabronione. Ostrzegałem. Za takie posty leci 1 punkt na konto.Julia23 pisze:Hej ?
Ludzie piszą, że na prepaidzie sie nie daje. Za dobrze by było jak by kase z doładowań można było na co innego niż net wykorzystywać, a z neta tylko na bonusie jechać.Jaco pisze:Ale sms chyba można wysłać?