Moderator: Moderatorzy
Chcialbys z takiego internetu korzystac??Wszyscy tak pisza a jakby przyszlo co do czego na dluzsza mete i mialbys transferu rzedu 20kB/s, narzekalbys i sklinal na Orange ile bys umial...chcesz sciagac - od tego jest kabel a nie dostep radiowy ktorego ogranicza technologia i obciazenie nadajnikow-proste, wszyscy pisza to w ten sposob jakby Orange to robilo na zlosc. W sumie nie moge tego zrozumiec ze ludzie takiej prostej rzeczy nie moga pojąć...bieniek102 pisze:"Informujemy Państwa, że z dniem dzisiejszym zostały zniesione wszelkie ograniczenia, więc internet nie jest i nie będzie limitowany"
Pomarzyć można
Zdarzyło się to raz(od stycznia) a tak to nic nie pisze ile danych itp.Damianq pisze:Czy na fakturach z Orange, które dostajesz za internet Orange Freedom Pro znajdują się informacje ile wykorzystałeś danych (dane wysłane+odebrane za okres rozliczeniowy) tak jak to było w Orange Free???
Bo ja jeszcze nie miałem faktury, więc nie wiem!
Właśnie! mi miesięcznie starczyło by 6GB - mam podłączone 2 PC, nie ściągam dużych plików-ogólnie to używam do grania-szkoda mi nawet ściągać patch do cod5 który waży 1GB-wiadomo limitów jeszcze nie ma, ale jak pisze mi że coś będzie się pobierało 5godz. i w tym czasie jest tragiczne użytkowanie neta(granie) to wolę nie ściągać.Patryk_ pisze:Limity to konieczność,ale mogły by być większe - np.10 GB - to już dla 90% normalnych userów jest jak bez limitu,a jednocześnie zniechęca do backupowania Internetu.
Możesz rozwiązać umowę ale poniesiesz konsekwencje swego "niegodnego" czynuartur-ole pisze:jak to się ma w praktyce?
Zależy czy to co chcesz założyć to faktycznie dobrze zrobiona sieć. Jeśli tak to jak najbardziej będzie dobrze chodzić.artur-ole pisze:nie piszcie o radiówce jako necie niestabilnym (deszcz, śnieg itp) bo to już inna bajka technologiczna.
Właśnie...na to ma wpływ i pogoda i nadajnik jak jest obciążony i odległość, ukształtowanie terenu itp...dużo tego...poczytaj a potem pogadamy