U mnie nic się nie wyświetliło oprócz tego komunikatukrystianb pisze:Jedną reklame musiałem zanihilować po wejściu, reszty już nie było.

Moderator: Moderatorzy
U mnie nic się nie wyświetliło oprócz tego komunikatukrystianb pisze:Jedną reklame musiałem zanihilować po wejściu, reszty już nie było.
To jeszcze nic, dopiero zadziwiające jestyagi pisze:z Windows 7
Kod: Zaznacz cały
Zainstalowany Windows7 wersja PL
yagi pisze:nie wazylbym sie sprzedawac kompa z tym systemem
Spóźnił się 20sUżytkownik od: 2009-05-07 17:17:37
Nie ma nic. Sprawdzone przez wiele osob (instalowalem kilka dni po innych). Wyciek bezposrednio z MS od kolesia o nicku Zukona (praktycznie wszystko co wycieklo jest od niego)krystianb pisze:A robali nie masz? Bo minimu z 90% tego co można pobrać to robale wszyskimi stronami wychodzą.
A nawet 57 888 020s od daty 2007-07-07 17:17:17Jo_gurt pisze:Spóźnił się 20s
Etam jak już tak to o ile się spóźnił od 2007-07-07 07:07:07bob pisze:2007-07-07 17:17:17
krystianb, koniecznie musiałeś dodać chłopakowi 36610s, żeby miał gorzej?krystianb pisze:to o ile się spóźnił od 2007-07-07 07:07:07
Jaka byłaby to świetna reklama dla pierwszego "oficjalnego" reseller'a Windowsa7 w Polsce.bob pisze:koniecznie musiałeś dodać chłopakowi 36610s
Albo w jaki sposób trafić na 9:09:09krystianb pisze:gdzie by się tu zarejestrować 9 września o 9:09:09,09
Co to za technologiaModem wykonany jest w technologii HSDPA oraz HSUPA
Brak dokładnego info o tym, że sprzedawany modem ma tylko 7.2 Mb downloadu i chyba 2,1 uploadu. Oraz manipulacje słowami kluczowymi (e180)yagi pisze:marens, o co chodzi?
To w takiej interpretacji GPRS może być do* 1Mbityagi pisze:Wg mnie pisze jasno ze DL 14,4 Mb/s jest po wgraniu nowego firmware...
W tej aukcji 60% tekstu to bzduryTa aukcja jest poprawnie opisana.
Nie widze powodu, aby ja zglaszac.
SQ08 pisze:To napisz, ktore zdania to bzdrury.
Działa ze wszystkimi komputerami i notebookami posiadającymi gniazdo USB 2.0 ( 1.0 i 1.1 również )
Działa również jeśli posiadasz złącze pcmcia lub expresscard tak ,że może zastąpić modemy XU870 E800 E870 E220. gtmax merlin novatel option globetrotter itd
Zastosowane przegubowe złącze umożliwia optymalne ustawienie modemu a wraz z tym anteny
Modem USB Huawei E230 to najnowszy modem typu "USB modem".
W zestawie jest taka cudancza wtyczka usb, która robi z niego namiastke pena z łamanym złączem.Patryk_ pisze:To już kompletna bzdura.
To nie jest zadna bzdura.Patryk_ pisze:Bzdurą jest pisanie,że działa z USB 1.0,a co do 1.1,to sam sobie zaprzecza - to 10 Mbps i nic więcej.
Tutaj zapewne chodzi o to ze poprzez przjesciowe ExpressCard lub PCMCIA na USB moze byc E230 w miejscu kart uzywany.Patryk_ pisze:Działa również jeśli posiadasz złącze pcmcia lub expresscard tak ,że może zastąpić modemy XU870 E800 E870 E220. gtmax merlin novatel option globetrotter itd
Patryk_ pisze:Modem USB Huawei E230 to najnowszy modem typu "USB modem".
Mam E230 i nic podobnego w zestawie nie ma.krystianb pisze:W zestawie jest taka cudancza wtyczka usb, która robi z niego namiastke pena z łamanym złączem.
Ups, nie przyjarzem się tej małej wtyczce. Faktycznie bzduraPatryk_ pisze:Mam E230 i nic podobnego w zestawie nie ma.
Przeczytaj ze zrozumieniem treść aukcji,w akapicie traktującym o złączuSQ08 pisze:Tutaj o to chodzi.
To spróbuj podłaczyć do USB 1.0 modem,który pobiera amper prąduSQ08 pisze:To nie jest zadna bzdura.
Napisal, ze chodzi na kazdym USB i nie jest do tego wymagane USB 2.0
To co,klienci mają zgadywać ?SQ08 pisze:Tutaj zapewne chodzi o to ze poprzez przjesciowe ExpressCard lub PCMCIA na USB moze byc E230 w miejscu kart uzywany.