Moderator: Moderatorzy
Mój jest dobrze przykręcony do obudowyja.michal pisze:Możne dysk wypaść przy oglądaniu tych zdjęć.
Wszystko w porzadku?:dAle szyja ładnie strzeliła
ee na razie mi to nie grozija.michal pisze:Oczywiście może być gorzej.![]()
Art. 160. KK.
Aż tak wnikliwie się nie przypatrywałem i gdyby nie Twój post nie zauważyłbym tegokrystianb pisze:A do tego wszyskiego na samym szczycie yaga ciecia do odbierania TV![]()
Hehe w oryginalnym rozmiarze ciężko zobaczyćAż tak wnikliwie się nie przypatrywałem i gdyby nie Twój post nie zauważyłbym tego
Etam, ja tą radiolinie z nadajnikiem TV dostrzegłem w rozmiarzej 1:1 na lcd 1400x1050 15". Z wejściem jak ma się klucze do wszyskiego nie ma problemu, tylko jaki on kable dał żeby nie stracić całego sygnałuTomek7 pisze:Hehe w oryginalnym rozmiarze ciężko zobaczyć .Ale jak się jeden raz przybliży to można ją dostrzec.Ciekawe kto ją tam zamontował i jak tam miał dojście
Przecież to nie jest do TVkrystianb pisze:Z wejściem jak ma się klucze do wszyskiego nie ma problemu, tylko jaki on kable dał żeby nie stracić całego sygnału
Może jak stawiali BTS to chłopaki chcieli meczy czy mode na sukces pooglądać i sobie zamontowaliTomek7 pisze:Ciekawe kto ją tam zamontował i jak tam miał dojście.
Ładny komin ciepłowni.sp6huk pisze:FOTO
Na środku szpica odgromowa,a po bokach na wysięgnikach dwie dookólne,zapewne od jakichś służb,albo BTSa Lotto.J-23 pisze:CO to za antena na samej górze?
Możliwe,Era na takich obiektach stosuje anteny trójsystemowe,i trudno poznać po systemie antenowym,czy jest też UMTS.sp6huk pisze:a UMTS/3G nie leci na 2100MHz ??? Bo era wydaje Mi się ,że leci właśnie na tym???
Myślę, że nie. Robiła to jakaś partacka "ekipa" aby tylko zrobić na od...czep się.Patryk_ pisze:Czyżby nasz ulubiony operator zaczął oszczędzać nawet na osłonach parabolek ?
Jak mocniej na jesieni halny powieje,to im tą antenkę uszkodzi.marens pisze:Robiła to jakaś partacka "ekipa" aby tylko zrobić na od...czep się.
Ptaszyska promiennik zasrają to sie nauczą...Patryk_ pisze:Jak mocniej na jesieni halny powieje,to im tą antenkę uszkodzi.