Lubie pograć w counter-strike'a ale w dzien nie da rady i robie sobie nadzieje ^^ bo po północy ping jestt wystarczający

Moderator: Moderatorzy
Zmiana karty sieciowej w tej sprawie niestety w niczym nie pomoże. Jeżeli jest sprawna i działa w porządku. Choć karta PCI to koszt zaledwie 10-15złkryhu pisze:. A karta sieciowa coś poprawi czy raczej nie opłaca się zmieniać?.
To się stałopiotrekx25 pisze: jakieś 2 dni temu prędkość ściągania spadła mi do 4kb/s, czy wie ktoś dlaczego tak sie stało??
Czemu do 4 kb/s? Jeśli chodzi ci o kilobajty, to po limicie powinieneś mieć ich aż 8.piotrekx25 pisze:Mam już internet Orange Fredom pro od dłuższego czasu i ściągałem ile wlezie po 6 gb dziennie a jakieś 2 dni temu prędkość ściągania spadła mi do 4kb/s, czy wie ktoś dlaczego tak sie stało??
Wiesz w ogóle na jakim świecie żyjesz? A może zarejestrowałeś się tylko po to żeby wprowadzać zamęt na forum? Prędkość po limicie to: download 64 kilobity na sekundę (8 kilobajtów) i upload 32 kilobity na sekundę (4 kilobajty).piotrekx25 pisze:poza tym w umowie pisze że po przekroczeniu limitu zmniejszają prędkość do neta 512kb.
Hehe, jak był limit 32kbps to wszyscy chcieli, żeby było 64kbps to będą zadowolenibieniek102 pisze:A tak poza tym to dla mnie było by fajnie jakby było tak po limicie: 124/64...myślę, że każdy by się cieszył wtedy...
Tak przez noc przyszło mi do głowy że może nie wyssałeś sobie tych 512kb z palca, tylko po prostu odczytałeś zapis o limicie 64kb/32kb jako 64/32 kilobajty na sekundę, wtedy to rzeczywiście byłoby około 500 kilobitów na sekundę, a takiego limitu każdy by sobie życzył. Ale niestety prawda jest inna i po limicie nasz operator uraczył nas tylko 64 kilobitami.piotrekx25 pisze:poza tym w umowie pisze że po przekroczeniu limitu zmniejszają prędkość do neta 512kb
Hehe, dokładnie...trzeba się cieszyć z tego co jest i już...Hehe, jak był limit 32kbps to wszyscy chcieli, żeby było 64kbps to będą zadowoleni Niekończąca się opowieść.
lubczyk pisze:Po pierwsze mamy coś takiego jak język polski
....... to tyle w temacie czystości językalubczyk pisze:(najlepiej zarzuć linkiem)
do 256 kb/slubczyk pisze:(nie wiem jak z uploadem)
piotrekx25 pisze: zasysałem po 100 gb miesięcznie??
Bo od teraz wdrażają limit (zaczynają go egzekwować), co tu tłumaczyć. Jeszcze chwilę i prędkość przedlimitowa spadnie do 1Mbps (bo tak jest w umowie).piotrekx25 pisze:Dlaczego nie zrobili tego wcześniej?
I teraz pytania. Głupota czy konieczność?piotrekx25 pisze:zasysałem po 100 gb miesięcznie??
RESPECT !!!piotrekx25 pisze:To wyjaśnijcie mi dlaczego dopiero teraz zblokowali mnie jak zasysałem po 100 gb miesięcznie??
Tego raczej nie bedzie (jaki to ma sens skoro i tak placone jast za GB przeslane). Predzej specjalna oferta "dla ubogich" ze scietym pasmem do 1Mbps i mniejszym limitem GB np. 1GB za jakas specjalna cene np. 25 zl. Cos takiego zrobiono w Plusie z oferta najnizsza iPlus.wojteks pisze:Jeszcze chwilę i prędkość przedlimitowa spadnie do 1Mbps (bo tak jest w umowie).
Brawopiotrekx25 pisze:To wyjaśnijcie mi dlaczego dopiero teraz zblokowali mnie jak zasysałem po 100 gb miesięcznie?? Dlaczego nie zrobili tego wcześniej??