vodafone prepaid limit danych
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
vodafone prepaid limit danych
No i stalo sie ...;( od jakiego czasu a doklanie od 3 tygodni obowiazuje limit damych na vodafone holland prepaid ...do tej pory można było za 9.50 euro na miesiąc dowolnie smigac po necie ..teraz kiedy tylko zaczynasz sciagac albo ogladac to zaraz dostajesz smsa z informacja ze zaraz przekroczysz srednia wartosc sciagania wsrod userow ..a potem kolejny sms o tym ze musisz doladowac na nowo karte bo nie masz juz srodokow na koncie ....A BYLO TAK FAJNIE ;(
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: vodafone prepaid limit danych
tomaszekkk:D, pewnie w regulaminie masz o limicie. Z tego co wiem to jest chyba 250MB. Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE. ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Oprócz O2 CZ,ale robi się z tego coraz większa uryna,dlatego w Pradze i Brnie budują w końcu HSPA.ja.michal pisze:Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE.
-
no wlasnie ale do tego czasu byl bez ograniczne HSDPA czyli w Hadze mialem prawie 6Mja.michal pisze:tomaszekkk:D, pewnie w regulaminie masz o limicie. Z tego co wiem to jest chyba 250MB. Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE.
[ Dodano: 2009-08-29, 15:24 ]
przez ponad 1,5 roku mialem bardzo szybki prawie darmowy bez ograniczen internet HSDPA 7,2MPatryk_ pisze:Oprócz O2 CZ,ale robi się z tego coraz większa uryna,dlatego w Pradze i Brnie budują w końcu HSPA.
Ostatnio zmieniony 2009-09-16, 19:48 przez tomaszekkk:D, łącznie zmieniany 1 raz.
-
witam, ja mam następujący problem. Zakupilem sobie ten internet prepaidowy vodafonu w Niemczech i moj problem wygląda tak, jest niby ten limit 1gb, ale co sie po nim konkretnie dzieje? Bo u mnie, nic.... sciagnalem juz kolo 7 gb, na karcie w momencie ustalanie dlugosci internetu mialem 25 euro. wybralem na tydzien, zostaly jeszcze dwa dni i na karcie nadal 15 euro czyli prawidlowo, 10 euro odciagniete za tydzien korzystania, wiec na czym polega ten limit....? nie chce zeby pozneij przysylali mi jakies rachunki na adres który podaje sie przy kupnie....
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
U mnie we Francji też spokojnie możesz śmigać w prepaid po przekroczeniu limitu i nic sie nie dzieje.
-
Witam,
mam internet vodaphone prepaid w Holandii od prawie 3 miesięcy, na początku wszystko było ok, mogłam rozmawiać na skype całymi dniami itd a teraz co kilka dni muszę kupować nową kartę? Proszę o wyjaśnienie dlaczego tak się dzieję i czy to z powodu skype czy ogólnie internetu?
Z góry dziękuję za wyjaśnienie dręczącej mnie kwestii.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-09-27, 19:39 ]
i jeszcze jedno pytanie czy w Holandii jest jakiś internet na kartę bez limitu tak jak było z Vodaphone?? Jeśli nie to jaki internet w Holandii jest najtańszy?
mam internet vodaphone prepaid w Holandii od prawie 3 miesięcy, na początku wszystko było ok, mogłam rozmawiać na skype całymi dniami itd a teraz co kilka dni muszę kupować nową kartę? Proszę o wyjaśnienie dlaczego tak się dzieję i czy to z powodu skype czy ogólnie internetu?
Z góry dziękuję za wyjaśnienie dręczącej mnie kwestii.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-09-27, 19:39 ]
i jeszcze jedno pytanie czy w Holandii jest jakiś internet na kartę bez limitu tak jak było z Vodaphone?? Jeśli nie to jaki internet w Holandii jest najtańszy?
-
Witam, nie chcę zakładać nowego wątku więc zadam pytanie w tym. Czy do zakupu karty Vodaphone prepaid w Holandii wystarczy polski paszport ? I jak długo czeka się na aktywację ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Z góry dziękuję za odpowiedź.