vodafone prepaid limit danych

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tomaszekkk:D
Początkujący użytkownik forum

vodafone prepaid limit danych

Post autor: tomaszekkk:D »

No i stalo sie ...;( od jakiego czasu a doklanie od 3 tygodni obowiazuje limit damych na vodafone holland prepaid ...do tej pory można było za 9.50 euro na miesiąc dowolnie smigac po necie ..teraz kiedy tylko zaczynasz sciagac albo ogladac to zaraz dostajesz smsa z informacja ze zaraz przekroczysz srednia wartosc sciagania wsrod userow ..a potem kolejny sms o tym ze musisz doladowac na nowo karte bo nie masz juz srodokow na koncie ....A BYLO TAK FAJNIE ;(
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: vodafone prepaid limit danych

Post autor: ja.michal »

tomaszekkk:D, pewnie w regulaminie masz o limicie. Z tego co wiem to jest chyba 250MB. Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE. :]
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Post autor: Patryk »

ja.michal pisze:Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE.
Oprócz O2 CZ,ale robi się z tego coraz większa uryna,dlatego w Pradze i Brnie budują w końcu HSPA.
tomaszekkk:D

Post autor: tomaszekkk:D »

ja.michal pisze:tomaszekkk:D, pewnie w regulaminie masz o limicie. Z tego co wiem to jest chyba 250MB. Nie ma netu bez limitu nawet w innych krajach UE. :]
no wlasnie ale do tego czasu byl bez ograniczne HSDPA czyli w Hadze mialem prawie 6M

[ Dodano: 2009-08-29, 15:24 ]
Patryk_ pisze:Oprócz O2 CZ,ale robi się z tego coraz większa uryna,dlatego w Pradze i Brnie budują w końcu HSPA.
przez ponad 1,5 roku mialem bardzo szybki prawie darmowy bez ograniczen internet HSDPA 7,2M
Ostatnio zmieniony 2009-09-16, 19:48 przez tomaszekkk:D, łącznie zmieniany 1 raz.
shelonk

Post autor: shelonk »

witam, ja mam następujący problem. Zakupilem sobie ten internet prepaidowy vodafonu w Niemczech i moj problem wygląda tak, jest niby ten limit 1gb, ale co sie po nim konkretnie dzieje? Bo u mnie, nic.... sciagnalem juz kolo 7 gb, na karcie w momencie ustalanie dlugosci internetu mialem 25 euro. wybralem na tydzien, zostaly jeszcze dwa dni i na karcie nadal 15 euro czyli prawidlowo, 10 euro odciagniete za tydzien korzystania, wiec na czym polega ten limit....? nie chce zeby pozneij przysylali mi jakies rachunki na adres który podaje sie przy kupnie....
kedi
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: kedi »

U mnie we Francji też spokojnie możesz śmigać w prepaid po przekroczeniu limitu i nic sie nie dzieje.
easy1313

Post autor: easy1313 »

Witam,
mam internet vodaphone prepaid w Holandii od prawie 3 miesięcy, na początku wszystko było ok, mogłam rozmawiać na skype całymi dniami itd a teraz co kilka dni muszę kupować nową kartę? Proszę o wyjaśnienie dlaczego tak się dzieję i czy to z powodu skype czy ogólnie internetu?
Z góry dziękuję za wyjaśnienie dręczącej mnie kwestii.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2009-09-27, 19:39 ]
i jeszcze jedno pytanie czy w Holandii jest jakiś internet na kartę bez limitu tak jak było z Vodaphone?? Jeśli nie to jaki internet w Holandii jest najtańszy?
Kowalski

Post autor: Kowalski »

Witam, nie chcę zakładać nowego wątku więc zadam pytanie w tym. Czy do zakupu karty Vodaphone prepaid w Holandii wystarczy polski paszport ? I jak długo czeka się na aktywację ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
ODPOWIEDZ