mbank - starter - gdzie zakupić?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
mbank - starter - gdzie zakupić?
Podobno da się kupić starter mbanku w samym mbanku i w mlinii oraz na allegro, ale czy sprzedają te startery normalnie w kioskach itp no i kluczowe pytanie czy dostanę doładowanie do niego (oraz sam starter) np. w kiosku czy na stacji benzynowej. Pytam bo siada mi czasem internet play a plus tutaj ma duży zasięg i chciałbym na ten czas kiedy nie mam w playu internetu skorzystać z oferty mbanku (podobno 100 mb= 5złoty - zawsze to coś).
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Re: mbank - starter - gdzie zakupić?
Starter powinieneś dać radę kupić na 99% w Żabce z doładowaniem też nie powinno być problemu.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam, muszę na szybko kupić gdzieś starter mBank mobile i problem w tym, że w Żabce tego nie sprzedają, zaproponowano mi za to starter "W rodzinie", co nie do końca mi pasowało
Podobno w ogóle sieć Żabka nie zajmuje się dystrybucją tych starterów.
Może ma ktoś jakiś pomysł, gdzie go mogę dostać ?

Może ma ktoś jakiś pomysł, gdzie go mogę dostać ?
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
A ponoć właśnie Żabka jest głównym dystrubutorem starterów tej sieciPawmaster pisze:Żabka nie zajmuje się dystrybucją tych starterów.

-
No nie wiem, tak mi powiedzieli w samej Żabce..
W każdym razie zakup wysyłkowy z uwagi na czas odpada, dzwonię po różnych komisach GSM ale jak na razie słabo..
W każdym razie zakup wysyłkowy z uwagi na czas odpada, dzwonię po różnych komisach GSM ale jak na razie słabo..
-
na www.mbank.pl na allegro są sprzedawcy z ramienia mbank.votan pisze:Podobno da się kupić starter mbanku w samym mbanku i w mlinii oraz na allegro, ale czy sprzedają te startery normalnie w kioskach itp no i kluczowe pytanie czy dostanę doładowanie do niego (oraz sam starter) np. w kiosku czy na stacji benzynowej. Pytam bo siada mi czasem internet play a plus tutaj ma duży zasięg i chciałbym na ten czas kiedy nie mam w playu internetu skorzystać z oferty mbanku (podobno 100 mb= 5złoty - zawsze to coś).
doładowania mbank.pl
weekend to demo wakacji