CDMA-Orange-wielka sciema
Moderator: Moderatorzy
- czubaka87
- Użytkownik forum
Re: CDMA-Orange-wielka sciema
dzięki wielkie za pomoc, przynajmniej teraz będę mógł spać spokojniej bo wiem co jest grane. pozdrawiam 

-
- Użytkownik forum
Ja mam podobny problem 5 dni po terminie rozliczeniowym i znowu wolny net.... Z tego co sciagalem to wychodzi mi jakis 1gb a z ogladania mniej niz 1gb, a wiec gdzie wcielo jeszcze 1 gb... Znowu jakis blad z winy serwisu czy co bo juz mam tego dosc, ledwo co dostalem szybki i znowu mul:/
- wojteks
- *** Administrator ***
Jak to liczyłeś? Liczy się upload i download równocześnie. Zainstaluj coś z <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a> i wtedy będzie pewne.Caliver pisze:. Z tego co sciagalem to wychodzi mi jakis 1gb a z ogladania mniej niz 1gb
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Dzisiaj pierwszy dzien internet" bangla" awaria od 14 wrzesnia usunieta,gratulacje za szybkoscPatryk_ pisze:Mikołowawalther99 pisze:[...]
Istotnie jest awaria![]()
Jeśli masz antenę kierunkową,to spróbuj obrócić ją na Miedźną (kierunek mniej więcej na Pszczynę).

Ostatnio zmieniony 2009-10-06, 14:16 przez walther99, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik forum
nic nie wruzcalem na siec wiec upload jak nabilem te 100mb marne to max, jedynie co filmikow na necie nie wiem dokladnie ale zbyt duzo nei ogladalem raczej
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Bardzo precyzyjne okreslenie. Idź za radą wojteks i zobacz ile bierząco ściagasz. System masz w dobrej kondycji?Caliver pisze:jedynie co filmikow na necie nie wiem dokladnie ale zbyt duzo nei ogladalem raczej
- Biurowiec
- Użytkownik forum
walther99: nastepnym razem jak bedziesz mial taki problem to napisz do rzecznika gktp na jego blogu (blog.tp.pl)
W ogole mnie ten watek zaskoczyl, bo do tej pory slyszalem tylko dobre i bradzo dobre opinie o cdma. Wazne, ze naprawili.
Ktostam jeszcze napisalem, ze orange wlaczylo cdma tylko dlatego ze uke chcialo im czestotliwosc 450 zabrac. No coz... oby wiecej takich przymusowych ruchow, bo cdma naprawde dalo kopa netowi w Polsce.
Jak netlimiter, to starsza wersja, bo te najnowsze maja slabsze funkcjonalnosci jak dla mnie (chyba trzeba bylo wykowac licencje, aby dzialalo wszystko - ja dlatego zrezygnowalem).
W ogole mnie ten watek zaskoczyl, bo do tej pory slyszalem tylko dobre i bradzo dobre opinie o cdma. Wazne, ze naprawili.
Ktostam jeszcze napisalem, ze orange wlaczylo cdma tylko dlatego ze uke chcialo im czestotliwosc 450 zabrac. No coz... oby wiecej takich przymusowych ruchow, bo cdma naprawde dalo kopa netowi w Polsce.
Jak netlimiter, to starsza wersja, bo te najnowsze maja slabsze funkcjonalnosci jak dla mnie (chyba trzeba bylo wykowac licencje, aby dzialalo wszystko - ja dlatego zrezygnowalem).
-
- Użytkownik forum
No i sie przeliczylem... na samym graniu w csa od ~4 do 22-33 100mb szok:/ Nie myslalem ze glupie granie tyle ciagnie lol
- wojteks
- *** Administrator ***
-
- Użytkownik forum
No i Drodzy Forumowicze znowu kicha z moim internetem-CDMA. Wyjechalem na pare dni za granice,wracam wlączam kompa i co?? transfer 64KiB/s.Uprzedzam pytania o przekroczony limit-nie ma takiej mozliwosci!!.Juz nie mam sily do Ogangutana.Jutro bede sie zastanawial co dalej.....
Ostatnio zmieniony 2009-10-12, 08:54 przez walther99, łącznie zmieniany 1 raz.