mam problem z konfiguracją mojego routera TpLink TD-W8910G. Próbuje zrobić z niego AP, tak żeby móc korzystać z laptopa na wifi. Przeczytałem już kilkanaście poradników zakładania sieci, ale nic nie umiem zdziałać

Net od dostawcy mam dostarczany przez kabel ethernetowy. Wszystko konfiguruję niby jak trzeba, klonuje MAC, jednak gdy próbuje się połączyć przez kartę wifi dostawca widzi MAC wifi i mnie nie dopuszcza.
Jakie opcje należy włączyć/wyłączyć aby adres MAC karty bezprzewodowej nie był dla dostawczy dostępny? Poniżej moje przykładowe ustawienia z quick setup, chociaż już praktycznie wszystkich możliwości próbowałem i nie bangla

VPI = 0; VCI = 35 - tu nic nie zmieniam
Connection Type: wybieram MAC Encapsulation Routing (MER), dostępne mam jeszcze PPPoA, PPPoE,IP over ATM i Bridging
opcja Encapsulation Mode - VC/MUX, do wyboru też LLC/SNAP Bridging
opcja Enable 802.1q - zostawiam odznaczoną
WAN IP, MASK - wpisuje to co widze po ipconfig /all jak mam neta bezpośrednio kablem do kompa podłączonego
GATEWAY - wybieram Use IP Adress (use WAN interface odznaczam) i wpisuje z ipconfig
DNS - wpisuje te z ipconfig
ENABLE NAT - zaznaczam
ENABLE FIREWALL - zaznaczam
Enable IGMP Multicast - odznaczam
Enable WAN Service - odznaczam
Dalej jest konfiguracja DHCP i zostawiam tak jak było (włączone), oraz Wireless włączam
reboot routera - net przez kabel podłączony do routera chodzi, przez wifi dostaje info o nie tym MAC
czy ktoś umie mi powiedzieć co robię źle?