wszystko mam tak jak ty w tej chwili i nadal nic

dodam jeszcze ze zeby wejsc na jakas strone internetowa musze w ustawieniach przegladarki w polu proxy podac ten adres IP ktory podalem wyzej
A z tym gg to zrobilem to tak jak ty masz i nadal mnie nie laczy

niby cos tam na mierniku sie pookaze raz mignie ze gdzies tam pobierze i wysle i 1kb danych ale to wszystko
Ja zaczynam miec male podejrzenia ze ten net jest jakos zle skonfigurowany albo cus i niedopuszcza tego na gg
Jutro prawdopodobnie ide zdjac simlocka z mojego telefonu ale brakuje mi jeszczed 15 zl do pakietu iPlus Simdata co bym to juz mogl skonfigurowaci i zrobic zeby wszystko dzialalo

ale puki co chcialem troche na orange posiedziec choc na gg dzisiaj wieczorem a tu taki kanal...
Jezeli mozesz podeslij mi PMem jakis opis konfiguracji tego SImdata zebym jak juz to bede mial niezchrzanil nic i potem znow by mi np GG nieedzialo
PS: opis jak to skonfigurowac na organe tez by sie przydal

A ja sobie juz dzisiaj dlugo na tym necie nieposiedze bo zostalo mi jeszcze okolo 400 kb danych do pobrania
@SoNiC nie możesz po prostu dopisać pytania do poprzedniego tematu ?
Następnym razem usuwam do kosza. -> bob
Poprosilem aby mnie dzisiaj potraktowac taryfa ulgowa poniewarz zaraz wysiadze mi net i juz se wiecej nieposiedze

jak co to dopiero jutro jak znow odwiedze kawiarenke internetowa

a na ten temat potrzebowalem szybkiej odp ale teraz to juz wlasciwie jest bez znaczenia bo i tak ide za 10 minut spac tylko wykozystam resztke mojego transferu i ide kimac
PS: Wyslijcie mi ktos na priwa opis tej konfiguracji lacza w simdata i orange