A to teżkrystianb pisze:Ptaszyska promiennik zasrają to sie nauczą

Muszę spróbować znaleźć tą stację w wykazie radiolinii,bo jestem ciekaw,w jakim paśmie to pracuje...
Moderator: Moderatorzy
A to teżkrystianb pisze:Ptaszyska promiennik zasrają to sie nauczą
Myślę, że za jakieś 2-3lata zacznie im się to sypać bo wszystko jest jedną wielką prowizorką. Wtedy zaczną się prawdziwe problemy, tak jak teraz z EGSM.krystianb pisze:Ptaszyska promiennik zasrają to sie nauczą...
Polityka włodarzy P4 jest prosta - za te 2-3 lata to się będzie martwił Hutchinson albo Telefonica,więc nam to zwisa,ma być jak najtaniej - nawet na trzy rolki taśmy samowulkanizującej (w detalu max.50 zł,podczas gdy koszt takiego site'a na budynku to ~150 kpln) per stacja im szkoda...marens pisze:Wtedy zaczną się prawdziwe problemy, tak jak teraz z EGSM.
Odkyles afere, zaraz im zabiora pozwoleniePatryk_ pisze:ale antena jest tam zupełnie inna,niż wpisana w pozwoleniu
One mają to do siebie, że zawsze pojawiają się w najmniej oczekiwanym miejscu i momencieprzemox.1 pisze:Bocianki się nie zagotują ?
Na słupach WN też wiją gniazda,a tam pole jest o wieeeele większe,niż na tej wieży za antenami.przemox.1 pisze:Bocianki się nie zagotują ?
O ile sam się nie rozleci wcześniejPatryk pisze:demontaż może być możliwy tylko w sposób "podetnij i w nogi"![]()
To są bardzo solidne konstrukcje, aż tak źle nie powinno być, chyba,że mocno powiejeYaHooo pisze:O ile sam się nie rozleci wcześniej
Kilkanaście tysięcy złotych to rzeczywiście są grosze w porównaniu do budowy stacjonarnego obiektu.Kupili pewnie tę przyczepkę z rezerw wojskowych w przetargu za parę złotych .
Tylko ciekawe, jak do tej puszczy doprowadzą transmisjęszmitz pisze:zawsze mogą 3G zamontować i powiedzieć ze zasięg jest nawet w puszczy i tam gdzie konkurencja nie ma zasięgu .
Ale swoje lata już mająPatryk pisze:To są bardzo solidne konstrukcje, aż tak źle nie powinno być, chyba,że mocno powieje![]()
Nie sądzę, aby to miało wpływ na żywotność masztu po jego rozstawieniu, co najwyżej na linowy mechanizm składający/rozkładający i na teleskopy.YaHooo pisze:Ale swoje lata już mają
Pewnie masz rację, bo ja nie za bardzo się znamPatryk pisze:Nie sądzę, aby to miało wpływ na żywotność masztu po jego rozstawieniu, co najwyżej na linowy mechanizm składający/rozkładający i na teleskopy.
Sam maszt ?ja.michal pisze:Ciekawe ile to waży.
3 tony jak nic...ja.michal pisze:Całość.
No a co mają w wojskuszmitz pisze:Tak starem ciągnęli ten maszt lub na przyczepie.
Bo na Nowy nie ma kasyYaHooo pisze:Właśnie Stary
Smutne, ale prawdziwe....Jo_gurt pisze:Bo na Nowy nie ma kasy![]()
E tam, opowiadacie.YaHooo pisze:Smutne, ale prawdziwe....
Stary równie dobrze mogą być noweYaHooo pisze:Właśnie Stary