Czesc mam pytanie <nowicjusz> ..... mam kompa ale nie mam w nim internetu i chcialbym go miec ale jednoczesnie zaznaczam ze jest mi net potrzebny tylko do gg aby sobie pogadac .... jestem skazany na pakiety za 60zl miesiecznie??? moja mama nie pracuje i nie dadza jej umowy prosze was o pomoc jak moglbym malym nakladem finansowym podlaczyc sobie neta do gg dziekuje wam z góry jestescioe the best
sam osobiscie bralem iPlusa na zameldowanie+2 dokumenty takze dopytaj moze cos sie da zrobic z umowa,mozesz uzyc telefonu do laczenia sie internetem i placic za wyslane/otrzymane(najtaniej wychodzi Simdata) dane z tym ze telefon musi miec tzw wbudowany modem,do gg wystarczy ci najzwyklejszy telefon z GPRS,poszukaj na forum bylo o tym pisane
dobre piwo jest jak halny,wzmaga poped seksualny !!!
Chyba najtańszy sposób to jest iPlus simdata + telefon z GPRS i jakims interfejsem do komputera - Bluetooth albo kabel.
Ja uzywam nokii 6021 kupilem z allegro za 350zl 2 dni po odebraniu z salonu takze noweczka do tego kupilem simdate za 20zl (20zl do wykorzystania) no i mam komputer przenosny z bluetoothem.
iPlus simdata to prepaid jesli chcesz tylko do gg to pewnie w 20-30zl miesiecznie sie zmiescisz.
Najprostszy i najtańszy to simDAT, ja łaczyłem sie przez jednez tańszych telefonow- nokie 6610 na allegro znjadziesz tak za około 130zł + z 13zł kabel (ja miałem Irde) SimDATA 20 zł- i NOKIA PC suite - sciagniesz z neta - masz najtańszy internet i wszedzie tam gdzie jest zasieg plusa. Łacze nie jest za szybki na gg starczy a co do kosztów to przy gg to wiadamo, nie zapłacisz za duzo bo za literki które piszesz. Łaczysz sie w tedy przez GPRS.