Bluesoleil
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Bluesoleil
Witam pisze dopiero pierwszy post także proszę o wyrozumiałość. Mam taki problem. Posiadam telefon Nokia N70 i połączyłem się bez problemu przez program Bluesoleil i problem polega na tym, że jak włączę na komórce internet to na laptopie się gubi. A jak wyłączę BT ( żeby nie było połączenia) internet jest na laptopie. A chcę, żeby na laptopie i na komórce był internet jednocześnie. I oto moje pytanie- jak temu zaradzić ? Na pewno w jakiś sposób postaram się odwdzięczyć. Pozdrawiam serdecznie- CreAtive!
-
- ### BAN ###
Re: Bluesoleil
Spróbuj zwykły <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> i nie łącz się za pomocą Bluesoleil 

- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Tak to się nie da...CreAtive pisze:A chcę, żeby na laptopie i na komórce był internet jednocześnie.
-
- Użytkownik forum
Aa bo tam jest konfiguracja Dial-UP przez kabel usb. Muszę mięć? Bo mam wbudowany Bluetooth w laptopie.
Byłbym bardzo wdzięczny jak mi ktoś powie jak mam się połączyć. Jakiś poradnik czy coś. Mam Viste i telefon Nokie N70. Bardzo proszę o pomoc.
Byłbym bardzo wdzięczny jak mi ktoś powie jak mam się połączyć. Jakiś poradnik czy coś. Mam Viste i telefon Nokie N70. Bardzo proszę o pomoc.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
-
- Użytkownik forum
1.
Ok. Wszystko się udało dzięki pomocy Jaco ! Wszystko hula aż miło. Nic tylko buszować po sieci.
--
2.
Przepraszam serdecznie, że post pod postem ale by nie było widać, że edytowałem posta.
Więc mam taki problem
Wszystko ładnie się łączy ale mi pobiera pieniądze z konta
może nie jest to dużo ale 10 gr mniej więcej. Czasami więcej. Na dłuższa metę było by to nie opłacalne. Korzystam z Mini Opery.. Telefon Nokia N70 a operator jest Era tak-tak. Jakaś dobra konfiguracja ? Załatwiła by sprawę?
Ok. Wszystko się udało dzięki pomocy Jaco ! Wszystko hula aż miło. Nic tylko buszować po sieci.
--
2.
Przepraszam serdecznie, że post pod postem ale by nie było widać, że edytowałem posta.
Więc mam taki problem
Wszystko ładnie się łączy ale mi pobiera pieniądze z konta

Ostatnio zmieniony 2009-10-25, 22:36 przez CreAtive, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jak ma działać nie płacąc za to?CreAtive pisze:Wszystko ładnie się łączy ale mi pobiera pieniądze z kontamoże nie jest to dużo ale 10 gr mniej więcej. Czasami więcej. Na dłuższa metę było by to nie opłacalne. Korzystam z Mini Opery.. Telefon Nokia N70 a operator jest Era tak-tak. Jakaś dobra konfiguracja ? Załatwiła by sprawę?