Niski upload
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Niski upload
Witam. Mam internet radiowy 512 kbps, a mój problem polega na tym że mam bardzo niski upload powinien być 210 kbps, a nie przekracza nawet 20 kbps. Download jest cały czas taki jaki powinien tzn. jak cos chcę sciagnąć to leci 64KB, ale z tym uploadem nie wiem czym to może być spowodowane raz jest lepiej a raz gorzej i jakos dziwnie wolno strony mi się otwierają to chyba przez niski upload muszę czekać pare minut jak mi się strona otworzy. Jak byłem u admina to mi powiedział że u niego jest wszystko w porządku i wina leży po mojej stronie a tak nie jest. Jezeli ktos ma jakis pomysł bardzo prosze o pomoc.
-
Re: Niski upload
Prędkości masz normalne, bo 512 masz podane w kilobitach na sekunde co daje 512/8=64 kilobajty. Tak samo z uploadem. A że strony ci się wolno ładują to już inny problem...
-
Re: Niski upload
no więc tak z tym uploadem jest już wszystko w porządku torrent, emule dziala tak jak powinno czyli sciąga i wysyła maks tylko że strony nadal się ładują wolno (w tym czasie nic nie ściągam i nie wysyłam) albo wyskakuje "połączenie zostało zresetowane".