Bylo o tym juz pisane,jest opcja szukaj na czerwono u gory strony ale ze jestes pierwszy raz to prosze http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t ... mit+orange
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez sus, łącznie zmieniany 1 raz.
dobre piwo jest jak halny,wzmaga poped seksualny !!!
@sus
Poszukanie tego zajelo mi 3 minuty. Ty zlapales byle jaki post o internecie w orange i zadowolony. Jak dla mnie to jest nabijanie postow. Podalem lepsze linki niz twoje. Jak chcesz sie ze mna dyskutowac to przestan uzywac wyrazen typu "sapiesz". Zachowujesz sie jak mrowisko z kijem w srodku. Jak ci ktos zwroci uwage to jestes wielce obrazony. Zastanow sie czy aby na pewno slusznie.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez wonski, łącznie zmieniany 2 razy.
Twoje ??cze jest zbyt wolne aby wyswietlic ten podpis (ERROR 404)
Witam
Nie męczcie gościa linkami pod którymi odpowiedzi na jego pytanie (dość konkretne) po prostu nie ma. W wersji za 60 PLN tną brutalnie. Od razu po przekroczeniu 0,5 Gb prędkość spada do 16b/s (ok. 2kB/s) - wiem bo mam. Koszmar ! Za pierwszym razem myślałem, że mi coś nawaliło. W wersjach droższych (O czym poinformował mnie miły pan z BOK) też tną, tyle że najpierw do 64b/s. Nie jest to więc aż tak odczuwalne i pewnie dla tego większość posiadaczy wersji Premium nawet nie zauważa. Gdyby nie ten limit to byłbym zadowolony, bo zanim dojadę do 0,5 Gb, transfer (Nokia 6021 przez bluetooth) osiaga spokojnie 11 - 12 kB/s.
.... a ja nie chwaląc się mam wersje tańszą i też mi nie tną, ostatnio miałem ponad 1MB wysłanych i odebranych danych i do końca okresu, po edge, tansfer 20-22kB...Więc winiosek jest taki, że raz tną a raz nie...
---
EDIT:
Połączono dwa posty.Edytuj posty i nie pisz jednego pod drugim. -> bob Masz rację .Zmieniłem jednostki w temacie. END EDIT.
... a w ogóle, to temat jest kompletnie bez sensu bo mb to metr bieżący...
O żesz w mordę... równi i równiejsi ?
Zaraz, zaraz. Dla pewności zanim rozpętam 3 wojnę światową w Orange ustalmy dokładnie fakty. Ja mam wersję "Twój Internet" absolutnie najtańszą czyli 12-mcy, bez modemu (tylko SIM). Mówimy o tym samym ?
zah pisze:Ja mam wersję "Twój Internet" absolutnie najtańszą czyli 12-mcy, bez modemu (tylko SIM).
To nie możliwe.Orange raczej nie ma w swojej ofercie samej karty bez modemu?Pisałem do nich i odp. dostałem że nie ma takiej oferty.Może było tak wcześniej?Od kiedy masz tą wersję.Jakaś data?
EDIT
Pisałem czy mają ofertę z samą kartą.Odpisali że nie.Oszukują albo sami nie wiedzą co mają.Oto co znalazłem: http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... id=1451334
Jaco pisze:
To nie możliwe.Orange raczej nie ma w swojej ofercie samej karty bez modemu?Pisałem do nich i odp. dostałem że nie ma takiej oferty.Może było tak wcześniej?Od kiedy masz tą wersję.Jakaś data?
Witam !
Zapewniam Cię, żę Orange w swojej ofercie ma opcję zakupu samej
karty sim z aktywacją Twój Internet/BE na 12 miesięcy, a nawet na czas nieokreślony, aczkolwiek w przypadku tej drugiej opcji cena
za aktywację takiej karty wynosi 366 zł brutto (opłata za aktywację
karty sim bez promocji). :violent1:
O tym mowa: klik
Umowę podpisywałem w maju. Co do obcinania transferu to nie ma wątpliwości, bo co miesiąc to samo: 0,5 GB i ciach... do końca okresu rozliczeniowego.
Pozdrawiam