Witam!
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam!
Zgodnie z tradycją- Witam serdecznie !
Jestem dość leciwym panem czytającym regularnie wasze forum od kilku lat, ale ponieważ nie mam wiele do powiedzenia do tej pory byłem tylko czytelnikiem. Może od czasu do czasu "popełnię" jakiegoś posta.
Internetu bezprzewodowego używam na co dzień praktycznie od jego początku i jestem chyba jednym już z niewielu użytkowników pierwszej licencji GPRS w dawnej Idei( tej bez żadnych limitów jak i zapisu o działaniu na terytorium Polski) z której Idea wycofała się po kilku tygodniach i zmieniła regulamin.
Pozdrawiam Tomek
Jestem dość leciwym panem czytającym regularnie wasze forum od kilku lat, ale ponieważ nie mam wiele do powiedzenia do tej pory byłem tylko czytelnikiem. Może od czasu do czasu "popełnię" jakiegoś posta.
Internetu bezprzewodowego używam na co dzień praktycznie od jego początku i jestem chyba jednym już z niewielu użytkowników pierwszej licencji GPRS w dawnej Idei( tej bez żadnych limitów jak i zapisu o działaniu na terytorium Polski) z której Idea wycofała się po kilku tygodniach i zmieniła regulamin.
Pozdrawiam Tomek
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Witam!
Witaj u nas.

Na to liczymy4malina pisze:Może od czasu do czasu "popełnię" jakiegoś posta.

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Guru bezprzewodowy
Witaj4malina pisze:Witam serdecznie !
Tylko kwestia, czy działa Ci na tym EDGE/HSDPA (czy nie jest przycięte)4malina pisze:jestem chyba jednym już z niewielu użytkowników pierwszej licencji GPRS
Próbowałeś "działać" za granicą? Czy przypadkiem nie naliczają opłaty.4malina pisze:Idei( tej bez żadnych limitów jak i zapisu o działaniu na terytorium Polski) z której Idea wycofała się po kilku tygodniach i zmieniła regulamin.
Pozdrawiam
PS: Przepraszam za pytania na "dzień dobry", ale licencja GPRS była dosyć atrakcyjna.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Witaj 4malina! 

-
- Początkujący użytkownik forum
Działa HSDPA i nie słyszałem żeby to ograniczali, w pierwszym regulaminie nie było zapisu o max. prędkościach. Zapisy takie wprowadzili dopiero po wprowadzeniu EDGE, kiedy była licencja GPRS i licencja EDGE.marens pisze:Tylko kwestia, czy działa Ci na tym EDGE/HSDPA (czy nie jest przycięte)
[...]
Co do zagranicy - klika razy już sobie obiecywałem ,że odbiorę jakiegoś e-maila za granicą i jeżeli naliczą mi opłaty to zacznę z nimi dyskusję , ale jakoś do tej pory wylatywało mi to z głowy-

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2009-11-04, 12:01 ]
Przyciąłem troszkę cytat wielopoziomowy.
Ostatnio zmieniony 2009-11-04, 12:00 przez 4malina, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały użytkownik forum
W takim razie ja się do wątku podepnę i też się przywitam serdecznie z kolegą 4malina i wszystkimi. Widzę, że przypadkowo jestem sprzętowo spokrewniony 

B525s-23a, RBM5
-
- ### BAN ###
witaj 4malina,
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Witaj u nas 4malina 

Bardzo gorąco do tego zachęcamy4malina pisze:Może od czasu do czasu "popełnię" jakiegoś posta.

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Witaj na forum 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Witaj na forum 

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215