112 mi działa, zmieniłem windowsa z 6.0 na 6.5 i dalej nic. mogę odbierac telefony, ale nie mogę dzwonić i wchodzic na internet, ale chyba coś pokopałem z ustawieniami (hasłem dokładniej do heayah gprs i dam se rade

)
przyznaję się, nie z lenstwa, ale jestem dość zielony w obsłudze palmofonów w kategoriach oprogramowania itd (kupiłem nie zeby się bawić, tylko czytać pdf'y w pociągu, miec pod ręką swoje prezentacje do pracy bo nie zawsze są kompatybilne ze sprzętem gdzie jestem, móc wprowadzać jakiś tekst do worda w pociągu, mail, wifi, google maps bo często podróżuję i te sprawy)
i tu moja prośba, wiem że jest to tzw. szukanie murzyna, ale czy ktoś mógłby mi znaleźć to coś żeby mi spowrotem połączenia działały? jutro się wezmę za config internetu bo dzisiaj mam na szczęście dostęp do wifi

tak wiem, że powinienem kupić laptopa, ale byłby nieporęczny i tak już za duzo gratów wożę
naprawdę, byłbym dozgonnie wdzięczny za pomoc
--
Chyba, że mam wysłać telefon na gwarancji do serwisu, z odpowiednią notką że wszystkie ustawienia są odpowiednio skonfigurowane, może to być przyczyna uszkodzenia fizycznego sprzętu?
P.S. przepraszam za podwójny post.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2009-11-11, 18:11 ]
Połączyłem posty.