Meldunku też nie chcieliPatryk pisze:Wtedy istotnie tylko meldunek wystarczy.

Moderator: Moderatorzy
Meldunku też nie chcieliPatryk pisze:Wtedy istotnie tylko meldunek wystarczy.
W TP/Orange/Netii/Erze itp. U każdego operatora który oferuje internet ADSL. Utrzymanie linii kosztuje w granicach 28zł albo można jakiś abonament telefoniczny zakupić najtańszy. A do tego opłata za wybrany abonament internetowy.Procio pisze:A taką taryfę to np. gdzie można wykupić i za ile?
Jeszcze Multimo/Dialog/Netka jest tego sporowojteks pisze: W TP/Orange/Netii/Erze itp.
W TP bez prawa do lokalu nic nie zdziałaszJo_gurt pisze:Meldunku też nie chcieli
To w Erze będą chcieli czy nie? W końcu Era jest podłączona pod TPPatryk pisze:W TP bez prawa do lokalu nic nie zdziałasz
???? Co miałeś na myśli pisząc, że Era jest podłączona pod TP ? Era świadczy usługi na linii TP o to Ci chodziło ? Zresztą inni opowie też na linii TP świadczą swoje usługiProcio pisze:W końcu Era jest podłączona pod TP
Załóż że wszędzie będą chcieli DO i bez niego nic nie załatwisz.Procio pisze:To w Erze będą chcieli czy nie?
Orange raczejProcio pisze:W końcu Era jest podłączona pod TP
Tak o tosp6huk pisze:Era świadczy usługi na linii TP o to Ci chodziło ?
To akurat już do mnie dotarłowojteks pisze:Załóż że wszędzie będą chcieli DO i bez niego nic nie załatwisz.
Masz racjęsp6huk pisze:Ta dyskusja powoli traci już sensCo tu jeszcze zostało do wyjaśnienia ? Chyba wszystko już wiadomo
Tak, ale wydaje mi się, że Era też.Jo_gurt pisze:Orange raczej
Ano właśnie.sp6huk pisze:Chyba wszystko już wiadomo
Wszyscy operatorzy BSA korzystają z sieci TP,gdyż dzierżawią nie fizycznie ostatnią milę (parę miedzianą między centralą a abonentem),a pasmo między abonentem a punktem styku z własną siecią.Procio pisze:Tak, ale wydaje mi się, że Era też.
Wystarczy umowa najmu jako podstawa do założenia internetu i/lub telefonu w Netii.Jo_gurt pisze:Kolejny plus dla Netii więc![]()