Problem z sygnałem internetu, z routera Asus RT-G32
Moderator: Moderatorzy
-
isabo
- Początkujący użytkownik forum
Problem z sygnałem internetu, z routera Asus RT-G32
Witam! Od jakiegoś czasu mam pewne problemy z internetem w laptopie. Przedtem nie miałam takich problemów to znaczy, przerywa mi internet
Do routera mam podłączony modem. Ponieważ mam dwa kompytery jeden stacjonarny a drugi przenośny. I na tym przenośnym przerywa mi net. Nie wiem czym to jest spowodowane i jakby mógłby mi ktoś pomóc...
Probowałam rozwiązać problem przez diagnostyke ale to nic nie dało: resetowałam kartę sieciową, szukałam nowego ip aut., resetowałam router i modem. Ale to nic nie dało :< Pomocy!!!
Iza
-
Szadzik
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Problem z sygnałem internetu, z routera Asus RT-G32
Niezbyt dokladnie opisalas problem.isabo pisze:Witam! Od jakiegoś czasu mam pewne problemy z internetem w laptopie. Przedtem nie miałam takich problemów to znaczy, przerywa mi internetDo routera mam podłączony modem. Ponieważ mam dwa kompytery jeden stacjonarny a drugi przenośny. I na tym przenośnym przerywa mi net. Nie wiem czym to jest spowodowane i jakby mógłby mi ktoś pomóc...
Probowałam rozwiązać problem przez diagnostyke ale to nic nie dało: resetowałam kartę sieciową, szukałam nowego ip aut., resetowałam router i modem. Ale to nic nie dało :< Pomocy!!!
1. Jaki router.
2. Jaki dsotawca.
3. Co dokladnie sie dzieje, jakies bledy?
4. Jaki laptop, stary, nowy.
5. Jaki system operacyjny na laptopie.
daj odpowiedzi na te pytania a moze cos uda sie pomoc.
Back to the Future 
-
isabo
1. Asus RT-G32
2.Multimedia
3. Inernet mi przrywa, robie cos na laptopie i zanika co chwile, raz jest a raz nie ma tak jakby cośz zasięgiem, ale dzwoniła do usługodawcy i mówią że wszystko jest wporządku z sygnałem internetu.
4.Laptop nowy, FUJITSU SIEMENS AMILO Li3710
5.Windows Vista Basic
2.Multimedia
3. Inernet mi przrywa, robie cos na laptopie i zanika co chwile, raz jest a raz nie ma tak jakby cośz zasięgiem, ale dzwoniła do usługodawcy i mówią że wszystko jest wporządku z sygnałem internetu.
4.Laptop nowy, FUJITSU SIEMENS AMILO Li3710
5.Windows Vista Basic
Iza
-
isabo
nie nie musze restartować laptopa, a jak dłużej nie ma to poprostu wyszukuje sieć jeszcze raz i od nowa sie łączę ale i to czasem nei pomaga bo chwile potem znowu nie ma 
Iza