konfiguracja laptopa+SE K700i=połączenie z netem - możliwe?
Moderator: Moderatorzy
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: konfiguracja laptopa+SE K700i=połączenie z netem - możliwe?
Spróbuj odinstalować i zainstalować go ponownie.Poszukaj jakiejś aplikacji do telefonu chyba ze mialas taka plyte z fonem
-
- Początkujący użytkownik forum
Usunięto niepotrzebny cytat. -->bob
Jest zainstalowany i "urzadzenie to dziala poprawnie". "Jakas aplikacja do telefonu" kompletnie mi nic nie mowi niestety. A z tego co pamietam to pyty nie bylo. Moze jest cos dostepne na necie? Tylko nie wiem nawet czego szukac.
Jest zainstalowany i "urzadzenie to dziala poprawnie". "Jakas aplikacja do telefonu" kompletnie mi nic nie mowi niestety. A z tego co pamietam to pyty nie bylo. Moze jest cos dostepne na necie? Tylko nie wiem nawet czego szukac.
- Jaco
Google to nie zastapiony szukacz.Wpisz SonyEricson Aplikacja i zapewne coś znajdziesz.Możesz nie cytować odpowiedzi.Któryś z modelatorów też może cie o to poprosić.Klikasz odpowiedz i piszesz.
Ostatnio zmieniony 2006-10-05, 20:26 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Jaco masz tu zupełną rację.
Jeżeli nie można znaleźć tu:Szukaj tematów na forum to jeszcze google pozostają
Niepotrzebne jest cytowanie całości tekstów już zresztą i tak widocznych w tym samym temacie.
Pozdrawiam, bob.
Jeżeli nie można znaleźć tu:Szukaj tematów na forum to jeszcze google pozostają

Niepotrzebne jest cytowanie całości tekstów już zresztą i tak widocznych w tym samym temacie.
Pozdrawiam, bob.
-
Wporzadku. Troche sie juz naszukalam w googlach tych aplikacji, ale ciezko jest znalezc cos jak sie nie wie czego szuka.
Tylko nie pisz ,że się czepiam.
Muszę skleić Twoje dwie wypowiedzi ponieważ nie piszemy jednego pod drugim. -->bob
Pozatym oprócz "szukaj tematów" na forum szuka sie jeszcze ludzi którzy doradza.
Tylko nie pisz ,że się czepiam.

Muszę skleić Twoje dwie wypowiedzi ponieważ nie piszemy jednego pod drugim. -->bob
Pozatym oprócz "szukaj tematów" na forum szuka sie jeszcze ludzi którzy doradza.
- Jaco
@Didianna mnie zajeło to minutę aby znaleśc to :http://www.my-sonyericsson.pl/index.php ... lnia&kat=1
-
Jakbym sie znala na tym to bym nie szukala pomocy:) wiec moze dlatego mi zajmuje rozwiazanie problemu kilka godzin. Ja znalazlam to:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 2&esi=true
Tylko i tak to nie jest to co mialo byc, albo nie wiem co z tym zrobić. Który z tych programów wybrać?
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 2&esi=true
Tylko i tak to nie jest to co mialo byc, albo nie wiem co z tym zrobić. Który z tych programów wybrać?
- Jaco
A tutaj masz wszysko co potrzebujesz:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10176
Szukasz programu aby połączyć fon z kompem.
Szukasz programu aby połączyć fon z kompem.
- bob
- Guru bezprzewodowy
W porządku dlatego @Jaco Ci pomaga.Didianna pisze:Jakbym sie znala na tym to bym nie szukala pomocy:)

Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia , bob.
-
A jednak nie jest to wszystko... Bo program tez nie widzi modemu. Wszyscy chca modem. A modem to moj telefon. Juz nic nie wiem. Rece mi opadaja. Dobrze, ze chociaz ten program mam. Dzieki Jaco. I dzieki bob. Jutro pewnie bede dalej walczyc. Chyba ze udusze kablem "sympatycznego pana sprzedawce". To wtedy pojde odsiadywac:).
- Jaco
Nie duś pana kablem tylko spróbuj go wymienić na inny.Na zwrot gotówki raczej nie licz,ale wymienić powinno dać radę.Szczerze powiem że nigdy nie przepadałem za SonyEricsonem i dlatego mam Nokię ale ile nieraz z nią (Nokią) i kablem są problemy to wystarczy poczytać forum.
-
O dziwo zadzialala stara metoda geniuszy:P Odlozyc na chwile pozniej i poczekac na magiczny wplyw intuicji. Będąc w pracy rozwiązałam problem w 5 minut po prostu dodając ręcznie modem telefonu, czego wczesniej automatycznie komputer nie robił. A reszte tak jak robilam. wg instrukcji Zrobie z tego zrzuty i dodam na forum. Dzieki za pomoc i wsparcie:) Po zlozeniu calej wiedzy do kupy udalo sie rozwiklac zagadke. Pozdrawiam D.
- Jaco
Fajnie że już się z tym uporałaś.Teraz swoją wiedzę (pomoc) możesz przekazać innym forumowiczom.
- Jackq
- Użytkownik forum
Ja mam problem z nokia 6680 i netem w edge.
Jak podłącze nokie czy to kablem usb, czy przez bluetooth to i tak łączy mnie jak przez gprs. Jak zrobić żeby mi śmigało w edge?? ustawienia w telefonie mam standardowe z orange, wybrane polaczenie jako domyslne mam ustawione "internet gprs" pozatym sa jeszcze do wyboru wap orange i wap orange gprs, a gdzie te cale edge - trzeba cos jeszcze skonfigurowac w telefonie.
prosze o pomoc ja sie na tym kompletnie nie znam. Lacze sie przez nokie 6310i gprs a chcialbym ta 6680 przez edge - co musze zrobic?
Jak podłącze nokie czy to kablem usb, czy przez bluetooth to i tak łączy mnie jak przez gprs. Jak zrobić żeby mi śmigało w edge?? ustawienia w telefonie mam standardowe z orange, wybrane polaczenie jako domyslne mam ustawione "internet gprs" pozatym sa jeszcze do wyboru wap orange i wap orange gprs, a gdzie te cale edge - trzeba cos jeszcze skonfigurowac w telefonie.
prosze o pomoc ja sie na tym kompletnie nie znam. Lacze sie przez nokie 6310i gprs a chcialbym ta 6680 przez edge - co musze zrobic?
Odst?pi? umow? - http://www.bez-kabli.pl/ftopic3535.html modem gratis
-
Re: konfiguracja laptopa - Przykłady. Uwaga dużo obrazków!
A wie ktoś jak to wszystko skonfigurowac dla Windowsa VISTA? Taki akurat mam i MUSZE miec na notebooku. Będę meeega wdzieczny za pomoc.
pzdr
pzdr
Ostatnio zmieniony 2007-04-12, 19:26 przez MaciekGKS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jaco
Re: konfiguracja laptopa - Przykłady. Uwaga dużo obrazków!
Po co cytujesz cały temat.Możesz napisać że prosisz o konfigurację a nie zaśmiecać temat zbędnymi cytatami.Mało kto używa Visty z prostej przyczyny.Nie wszystkie modemy mają już sterowniki do tego systemu.MaciekGKS pisze:A wie ktoś jak to zrobić w windowsie VISTA:D? Taki mam i MUSZE miec na notebooku. Będę meeega wdzieczny za pomoc.
pzdr
-
Jaco przepraszam. W każdym razie udało mi sie połączyć przez telefon. Nie bede ukrywał, że szybkość mnie miażdży, ale za to gg działa i to jest najwazniejsze:).
PS. Zaraz skasuje tamtego długie posta:).
pzdr
PS. Zaraz skasuje tamtego długie posta:).
pzdr
- Jaco
Mnie nie przepraszaj tylko sam jedziesz na simdacie i powinieneś oszczędzać na pobieraniu zbędnych obrazków.Pomyśl o innych użytkownikach którzy również oszczędzają tak na przyszłość.