Nie sposób się nie zgodzić.Jo_gurt pisze:Tylko design i layout to kupa
[ Dodano: 2009-11-25, 20:33 ]
Allegro też jest proste i szybkieja.michal pisze: Prostota i szybkość jeśli chodzi o eBay wg mnie.

Moderator: Moderatorzy
Nie sposób się nie zgodzić.Jo_gurt pisze:Tylko design i layout to kupa
Allegro też jest proste i szybkieja.michal pisze: Prostota i szybkość jeśli chodzi o eBay wg mnie.
Ale wg mnie mniej wygodne. Na eBayu lepiej są rozwiązane zakupy u jednego sprzedawcy, płatność, informacja o wysyłce, powiązanie PayPala z USPS i śledzenie paczek etc.Patryk pisze:Allegro też jest proste i szybkie![]()
Prostoty to ja tam nie widzę.ja.michal pisze:Prostota
Wszystko jest proste jak się umie. Mi chodzi o pierwszy kontakt. Tu właśnie wyłazi np. intuicyjność i przejrzystość.ja.michal pisze:Trzeba tylko umieć się obchodzić.
Oj ostatnio się sporo na Allegro w tej kwestii zmieniło.ja.michal pisze:Na eBayu lepiej są rozwiązane zakupy u jednego sprzedawcy, płatność, informacja o wysyłce, powiązanie PayPala z USPS i śledzenie paczek etc.
To jest oczywiste z racji na globalny charakter i popularność ebaya.ja.michal pisze:Nie zmienia to faktu, że na eBayu jest więcej produktów i dużo takich, których nie ma bądź ciężko dostać na allegro.
No tak. To na plus oczywiście i niech się rozwijają.Patryk pisze:Oj ostatnio się sporo na Allegro w tej kwestii zmieniło.
No nie do końca, ale już mniejsza z tym. Parafrazując, tu nie jest kwestia koloru samochodu tylko tego gdzie jest umieszczona klamka w drzwiach.ja.michal pisze:Jo_gurt, kwestia preferencji.
Hehe, jakby było odwrotnie to byśmy chyba byli Chinamija.michal pisze:Nie zmienia to faktu, że na eBayu jest więcej produktów i dużo takich, których nie ma bądź ciężko dostać na allegro.
Ale czemu tam nie ma 442 nie marząc już o 441 (a na alledrogo jest)ja.michal pisze:że na eBayu jest więcej produktów i dużo takich, których nie ma bądź ciężko dostać na allegro.
Przyznam się, że nie wiem o co chodzi.krystianb pisze:Ale czemu tam nie ma 442 nie marząc już o 441.
Option express ge441ja.michal pisze: nie wiem o co chodzi.
A jak jeszcze z tydzień temu patrzyłem to nie było, a na allegro pare dni temu był poniżej 600zł i o dziwo chętnego do kupna nie było.ja.michal pisze:Na eBayu też są.