internet radiowy w W-wie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
internet radiowy w W-wie
Cześć Wszystkim!
Mam pytanie i prośbę, chciałbym sobie założyć radiówkę, na ulicy Słodowiec, niedaleko Hali Marymonckiej. Kogo byście polecali? Niestety nie mogę skorzystać z usług MP System, ponieważ nie dochodziłby do mnie poprawnie sygnał, tak przynajmniej powiedział mi koleś z tej firmy. Mieszkam na 2 piętrze bloku 4 - piętrowego i to jest problem dla nich. Tak więc poszukuję innych firm, oczywiście nie muszę chyba wspominać, że chodzi mi o internet w cenach porównywalnych z Air Bites. Dzięki z góry za odpowiedź. Czekam na jakiekolwiek infromacje.
Mam pytanie i prośbę, chciałbym sobie założyć radiówkę, na ulicy Słodowiec, niedaleko Hali Marymonckiej. Kogo byście polecali? Niestety nie mogę skorzystać z usług MP System, ponieważ nie dochodziłby do mnie poprawnie sygnał, tak przynajmniej powiedział mi koleś z tej firmy. Mieszkam na 2 piętrze bloku 4 - piętrowego i to jest problem dla nich. Tak więc poszukuję innych firm, oczywiście nie muszę chyba wspominać, że chodzi mi o internet w cenach porównywalnych z Air Bites. Dzięki z góry za odpowiedź. Czekam na jakiekolwiek infromacje.
-
Re: internet radiowy w W-wie
korzystaliście może też kiedyś z usług exatela, macie może jakieś informacje na ich temat? To samo dotyczy 2 FM, Wavenet. pomóżcie
-
exatel
Mialem ostatnio kontakt z Exatel. W fazie testow maja WiMax (anteny ustawione na Ursynowie na Centrum Onkologii i skierowane sa w kierunku Pulawskiej na Centrum. Oferuja tez radio/internet ale glownie nastawieni sa na umowy z firmami (a wiec abonament moze byc wysoki). Ale probuj , mily kontakt i fachowa informacja przez telefon. Ja jestem w Wilanowie i sam "szarpie sie" aby znalezc jakiegos dostawce radiowego inetrnetu.
Posty sklejono.Nie pisz postów jednego pod drugim -->bob
zapomnialem dodac: Exatel ma anteny na radio internet na dachu Ryviery. Mowili mi ,ze jesli fizycznie widze ich anteny to nie ma problemu.
Posty sklejono.Nie pisz postów jednego pod drugim -->bob
zapomnialem dodac: Exatel ma anteny na radio internet na dachu Ryviery. Mowili mi ,ze jesli fizycznie widze ich anteny to nie ma problemu.
-
niestety, po razmowie telefonicznej pracownik Exatela, potwierdził Twoje słowa, że obsługują tylko firmy. Szkoda. Ale dzięki !
-
- Użytkownik forum
Exatel to jest spory operator telekomunikacyjny (jedna z większych sieci światłowodowych w Polsce). Usługi nie są raczej kierowane do klienta indywidualnego, są lepsze ale i droższe...
-
Internet na Bemowie
Od jakichś dwóch tygodniu szukam dostawcy internetu radiowego na Bemowie a dokładnie na Sosnowieckiej, może ktoś by mi pomógł. Dzięki