Czy przy instalacji 2.0 kasowaliście FF 1.5 czy zwyczajnie nałożyliście go na tego już istniejącego. Jeżeli tak, to czy nic się nie pogryzło i czy zachowało ustawienia np. włączone ciasteczka dla pewnych stron itd.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
U mnie przy nakładaniu 2 na 1.5 wyleciały ulubione tak wiec warto sobie zapisac je do pliku przed instalacja. Wkurzajace jest tez zamykanie zakładek, bo zamykaja sie przy przełaczaniu zakładek (przez przypadkowe klikniecie na krzyzyk oczywiscie)
Już w tym czasie (czyli wczoraj) zdążyłem "nałożyć" na 1.5.0.7 aktualną wersję 2.0. Wygląda na to, że wszystko działa OK i ulubione też są. Wszystkie inne ustawienia też się zachowały. Zobaczymy jak będzie w praniu.
Co do zakładek, to też wolałem stara metodę. Czy ktoś z Was wie jak zmienić, żeby zakładki zamykały się tak jak kiedyś jednym klawiszem a nie dla każdej zakładki osobnym?
Jedna super rzecz, to słownik PL na pokładzie i działa o niebo lepiej o tego z wtyczki w 1.5. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z ortografią i chcą być pewni tego co piszą
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.