Kod: Zaznacz cały
12. Za aktywację Usługi opłata wynosi 0 zł.
13. Za dezaktywację Usługi pobierana jest opłata w wysokości 5 zł z VAT.
14. Miesięczna opłata za Usługę wynosi 0 zł.
//ups, nie zauważyłem drugiej karty
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
12. Za aktywację Usługi opłata wynosi 0 zł.
13. Za dezaktywację Usługi pobierana jest opłata w wysokości 5 zł z VAT.
14. Miesięczna opłata za Usługę wynosi 0 zł.
Dla większości użytkowników 2 okresy.pidsud pisze:a od 22.12 do 21.01 to raptem jeden okres rozliczeniowy
Taaaaak. Zgadzam się. Brać ile wlezie.MAREKMAREK pisze:...ta promocja jest skierowana do osób, które pobierają filmy, lub duże pliki, tak więc róbta co chceta, pobierajta ile fabryka dała...
Zdecydowana większość to jest w zasięgu HSDPAerni1033 pisze:ta zdecydowana większość, która jest w zasięgu EDGE
Tak: "iPlusopobieracz umożliwia niemal nieograniczoną transmisję (do 100 GB miesięcznie) w godzinach - od północy do 9 rano."marens pisze:To się nazywa innowacyjność
Pomysł jest genialny![]()
Miejmy nadzieję, że tak będzie.adamos22 pisze:Rewelacja, było by świetnie gdyby pozostali poszli w ich ślady
Aż się nie zapcha jak w PlayMAREKMAREK pisze:Torrenty będą szły aż miło
No to jednak coś czuję, że długo się z tego nie będziecie cieszyćMAREKMAREK pisze:Jest napisane że ta promocja jest skierowana do osób, które pobierają filmy, lub duże pliki, tak więc róbta co chceta, pobierajta ile fabryka dała
A kto tu mówi o przeglądaniu stron? Wszyscy zostawią kompy włączone na noc na ściąganie plików np. z torrentów i już sieć będzie zapchana.adamos22 pisze:Ja tam się o obciążenie sieci nie boję, bo w końcu jaki % użytkowników przegląda strony o 3 w nocy
A z tym to się zgodzę, że w dzień zdecydowanie się poprawi i tu chwała plusowi za to.adamos22 pisze:Dzięki takiej promocji wyrównają obciążenie sieci - zwiększą wykorzystanie pustej wręcz w nocy a jednocześnie zmniejszą w dzień
Jest to całkowicie możliwe. Ale dobrze, że coś się dzieje.marens pisze:Podejrzewam, że Plus chce przetestować potencjalny ruch i sieć.
Tak aby wiedzieć na ile może sobie pozwolić w promocjach itp.
Pamiętajmy, że to promocja. Może zatem być tak, że faktycznie aktywacja będzie 0zł ale miesięczna opłata będzie za tę usługę.szalony pisze:Wyglada na to ze kto aktywuje ta promocje do 21stycznia i sam jej nie deaktywuje bedzie ja mial na zawsze za 0pln
Miesięczna opłata za Usługę wynosi 0 zł.Pamiętajmy, że to promocja. Może zatem być tak, że faktycznie aktywacja będzie 0zł ale miesięczna opłata będzie za tę usługę.
Wbrew pozorom namiętnych zasysaczy wcale nie ma tak dużo,a jeśli nawet,to zwykle są to dzieciaki,a tym rodzice ograniczają możliwość zostawiania kompów na nocBliSki pisze:Wszyscy zostawią kompy włączone na noc na ściąganie plików np. z torrentów
Pożyjemy,zobaczymy,ale nie byłbym tego taki pewien niestety...BliSki pisze:A z tym to się zgodzę, że w dzień zdecydowanie się popraw
Chyba do bankructwa/przejęcia przez ktoregoś z W3ra-v pisze:Może Play
10% użytkowników robi 90% ruchuPatryk pisze:Wbrew pozorom namiętnych zasysaczy wcale nie ma tak dużo
No właśnie nie do końca, bo przecież to jest inny plan taryfowy (z większym limitem) nazywający się tak samo.ja.michal pisze:Zgadza się, ale plan taryfowy niby ten sam tylko limit nowy i zniżki przepadają.
Zobaczymy jak sieć będzie działać za jakiś czas w nocyPatryk pisze:Wbrew pozorom namiętnych zasysaczy wcale nie ma tak dużo,
Chodzi o to:pidsud pisze:Miesięczna opłata za Usługę wynosi 0 zł.
Chyba bardzo nieładnie byłoby zmieniać regulamin na który się zgodziliśmy?
ja.michal pisze:pidsud, przeczytaj regulamin. Zgodziłeś się na warunki a promocja jest do 21.01.2010.
- Patrz punkt 7 usluga bedzie aktywna do momentu jej wylaczenia przez abonenta - Plus sam tej uslugi nie moze wylaczyc lub wprowadzic oplaty dla tych osob co aktywuja ja do 21 stycznia - bo nie moze odgornie narzucac cen- ja aktywuje ta usluge z tej promocji i moge z tego korzystac az sam jej nie wylaczeBliSki pisze:Pamiętajmy, że to promocja. Może zatem być tak, że faktycznie aktywacja będzie 0zł ale miesięczna opłata będzie za tę usługę.
Pożyjemy zobaczymy. Życzę Wam aby tak było jak napisałeśszalony pisze:Plus nie moze im jej"zabrac" bo wyraznie pisze ze uslaga bedzie odnawiana w kolejnych cyklach az do jej wylaczenia przez klienta... Cos podobnego bylo w Plus-nieskonczonosc
Przeczytałem regulamin zmiany limitów na większe i jest tam, że zniżki przepadają. Mówię o tym 1.5GB do 3GB i taryfie za 50% ceny.YaHooo pisze:No właśnie nie do końca, bo przecież to jest inny plan taryfowy (z większym limitem) nazywający się tak samo.
Tak jest, bo to jest właściwie zmiana taryfy. Kobieta w salonie (jak podpisywałem umowę na iPlusa 110 z 50% rabatem) mówiła mi, że zmiany na koncie, jak również włączanie/wyłączanie usług nie ma związku z planem taryfowym i nie prowadzi do utraty prawa do rabatu na abonament. Więc tu też taka zasada powinna obowiązywać.ja.michal pisze:Przeczytałem regulamin zmiany limitów na większe i jest tam, że zniżki przepadają.
Skoro Ci to przyjemność sprawia...paweliplus pisze:i jak mi już włączą to ssie ile wlezie
Hehe..Patryk pisze:Skoro Ci to przyjemność sprawia...
Włączenie usługi jest do 21 stycznia w promocji za 0zł - gwoli ścisłości. Więc nie wiem co potem - zmiana ceny i rezygnacja, bądź tylko płatne włączenie usługi za symboliczne 5 zł. Aż dziwne że nie reklamują tego w TV.http://www.iplus.pl/iplusopobieracz.html pisze: W okresie promocyjnym od 22 grudnia 2009 do 21 stycznia 2010 można włączyć promocyjną usługę za 0 zł miesięcznie na stałe!
Ciekawe kogo byłoby żal, jakby ktoś obcy nawłączał ci bzdurnych i płatnych usług jak weryfikacja nie byłaby koniecznapaweliplus pisze:nie , bo musi byc mama bo jest w umowie , srata tata ... żal mi tego plusa
Nic w tym żałosnegopaweliplus pisze:żal mi tego plusa
Mi się wydaje, że z tego zdania wynika, iż włączenie jest darmowe, oraz użytkowanie tej usługi jest darmowa na zawszera-v pisze:Włączenie usługi jest do 21 stycznia w promocji za 0zł - gwoli ścisłości. Więc nie wiem co potem - zmiana ceny i rezygnacja, bądź tylko płatne włączenie usługi za symboliczne 5 zł.
Uważaj byś nie okazał się pierwszym który sprawdzi co się dzieje jak się przekroczy te 100GBpaweliplus pisze:jak mi już włączą to ssie ile wlezie
Oczywiście przyznaję się do błędu. To nie była obiektywna ocena.Patryk pisze:Zdecydowana większość to jest w zasięgu HSDPA