Witam ponownie :)
Moderator: Moderatorzy
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Witam ponownie :)
Przeglądając Forum postanowiłem że przywitam się ponownie z Użytkownikami po dłuższej nieobecności. Korzystając z okazji życzę Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla tych którzy je obchodzą i tych którzy będą świętować inaczej.
Przebywając przez pierwsze pół roku poza granicami kraju miałem większe możliwości dostępu do Internetu co się objawiało większą aktywnością na Forum. Przez kolejne pół roku niestety dostęp do sieci był utrudniony. Są jeszcze kraje gdzie żeby mieć dostęp do sieci trzeba złożyć dokument do urzędu, czekać długo na zgodę wydawaną na bliżej nie określonych zasadach. Poza tym, sieć (kiepska jak nie wiem co) jest tak inwigilowana, działa rozszerzona cenzura blokująca zawartość że wywołanie czegokolwiek blokuje dostęp do sieci na określony czas.
Pocieszające jest również że tam również działa „ciemna strona mocy” która tam ma inny charakter – walczy z cenzurą. Fakt że każdy program może kosztować 1 dolara…
Przebywając przez pierwsze pół roku poza granicami kraju miałem większe możliwości dostępu do Internetu co się objawiało większą aktywnością na Forum. Przez kolejne pół roku niestety dostęp do sieci był utrudniony. Są jeszcze kraje gdzie żeby mieć dostęp do sieci trzeba złożyć dokument do urzędu, czekać długo na zgodę wydawaną na bliżej nie określonych zasadach. Poza tym, sieć (kiepska jak nie wiem co) jest tak inwigilowana, działa rozszerzona cenzura blokująca zawartość że wywołanie czegokolwiek blokuje dostęp do sieci na określony czas.
Pocieszające jest również że tam również działa „ciemna strona mocy” która tam ma inny charakter – walczy z cenzurą. Fakt że każdy program może kosztować 1 dolara…
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Re: Witam ponownie :)
Witaj, mar_kow

Można wiedzieć, jakie kraje masz na myśli?mar_kow pisze:Są jeszcze kraje gdzie żeby mieć dostęp do sieci trzeba złożyć dokument do urzędu, czekać długo na zgodę wydawaną na bliżej nie określonych zasadach.

- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Witaj mar_kow My się nie znamy, bo Ty już dużo wcześniej przede Mną tu urzędowałeś, ale myślę, że będziemy mieli okazję, jeżeli tym razem zagościsz u nas na dłużej

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Kupę lat mar_kow 

Dobrze, że u nas tak nie mamar_kow pisze:Są jeszcze kraje gdzie żeby mieć dostęp do sieci trzeba złożyć dokument do urzędu

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Ano kopę... Z przyjemnością "pobazgram" na ForumBliSki pisze:Kupę lat mar_kow

Kraje Bliskiego Wschodu...Blido pisze:Można wiedzieć, jakie kraje masz na myśli?

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Witaj po dłuższej nieobecności mar_kow 

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Ja tylko coś avatar kojarzę.
Witam. 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
mar_kow witaj na naszym forum ponownie 
Mam nadzieję, że teraz będziesz pisał u nas więcej

Mam nadzieję, że teraz będziesz pisał u nas więcej

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Mistrz bezprzewodowy
Witaj mar_kow!!!
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215