Moderator: Moderatorzy
Taka prawda.artureal pisze: podłączając to ustrojstwo można łatwo uszkodzić modem.
Nic dodac, nic ujac.artureal pisze: Że też nie ma kary dla takich cwaniaków
Wow szokHuawei E160 Modem USB HSDPA 7.2 Mbps Nowy Gwar.24M
I dlaczego owe zdjęcie znajduje się w dziale telefonów? Cwaniaczkowi właśnie o to chodziło żeby ktoś dla kogo pojęcie czytania ze zrozumieniem jest obce to kupił. Odwołał wszystkie oferty chyba tylko dlatego że zbyt dużo osób się nabrało i cena była zbyt wysoka, a za takie oszustwo z pewnością miałby spore kłopoty.Jo_gurt pisze:Po grzyb w opisie zdjęcia informacje typu ile MPix ma aparat czy że jest slot na kartę. Zdjęcie to ma?
Tylko Ty z niego nie skorzystajprzemox.1 pisze:Ale pomysł niezły
Bardzo śmieszneTylko Ty z niego nie skorzystaj
Jakoś nie chce mi sięLepiej wystaw swoją domenę
Zgłosić na allegro parę razy z różnych adresów IP, zawieszą kolesiowi konto, to się nauczy (zapłacenie za wszystkie zamknięte aukcje), że koszty wysyłki wpisuje się do formularza.pidsud pisze:do ceny słuchawek proszę doliczyć 19zł - Poczta Polska priorytet".
MODEM GSM NAJNOWSZY NAJLEPSZY NAJSZYBSZY NAJTAŃSZY
Porąbało gościa niesamowicieCena 1 377 777,00 zł za sztukę
Można taniej kupićTomek7 pisze:Może miało być 137zł za szt
Cena 115,00 zł
Miałem z nim przeboje, kiedyś jak sprzedawałem Huawei E630 to koniecznie chciał kupić przed czasem ze jego cenę. Propozycja była taka, że on mi przeleje, wyśle screen a ja mu szybko rano odeślę kartę gdyż potrzebuje ją na pojutrze gdyż aktualna mu się zepsuła. Udawałem "frajera", bo na GG rozmawialiśmy, wkręcał że mają w firmie 6 iPlusów i jedna karta się popsuła a na ważne firmowe spotkanie jest potrzebna. Akurat zaczynał wtedy swoją działalność. Coś mi nick HSPA nie pasował, zerknąłem na historię aukcji. Jak kolesia się zapytałem z czym kojarzy mu się nick HSPA to powiedział, że tak mu się wymyśliło. Jak ja mu powiedziałem, z czym mi się kojarzy to już nie chciał ze mną rozmawiaćja.michal pisze:No i sprzedawca strasznie profesjonalny
Bardzo prosta instalacja
- podlaczasz modem do komputera
- instalujesz oprogramowanie
- wciskasz połacz
jupi i juz cieszymy sie internetem pakietowym
Zasięg GPRS to technologia?ZASIEG GPRS to na chwile obecna najlepiej rozwinieta technologia