[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2009-04-06, 11:59 ]
Po co dwa razy ten sam zrzut jako załącznik?
Moderator: Moderatorzy
Jak już nie da się lepiej to może być. A temat umieściłeś w złym dziale i go przenoszę do odpowiedniego. Z modemów do działu z antenami.galonn pisze:19,99 to dobrze ?
Tam gdzie BTS. Wgalonn pisze:tylko w która antenę kręcić?
A możesz mi powiedzieć jak to zrobić w wersji TNI 3.37d?ja.michal pisze:galonn, wchodzisz w plik -> ustawienia -> komendy AT -> i masz tutaj CSQ. Wartość przed przecinkiem (np. 18,99) powinna być jak największa.
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>ŁukaszMchw pisze:skąd sciagnac top net info bo nie moge zlalezc
Plik > Ustawienia > Komunikacja AT i PIN > zaznacz Komunikacja AT [widoczny poziom sygnału, moc, BTS, dane sieci]Tomaszon pisze:Dlaczego TopNetInfo mi nie pokazuje Mocy syganłu/ Jest tam że nie ustawiono kom. AT
Co muszę zrobić?
Nie ma takiej możliwości w przypadku tego modułu GT-Y3100 produkcji Samsunga.komitel pisze:ale jak skonfigurowac AT i jednoczesnie miec polaczenie z siecia?
Ty nic źle nie robisz. Po prostu producent zrobił 1 port COM. A na raz może być albo transmisja danych, albo komunikacja AT.komitel pisze:Jednakze z czystej ciekawosci chcialbym wiedziec co zle robie.
Dokładnie.To jest zasadniczo moduł łączności taki,jak w telefonach Samsung,i tak samo jest widziany przez system - jako modem CDC ACM z jednym portem com.YaHooo pisze:Po prostu producent zrobił 1 port COM.