jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??
witam mam takie pytanie bo chcialbym zerwac umowe z dostawcą internetu radiowego wiem ze trzeba napisac jakies pismo z miesiecznym wyprzedzeniem ale chcialby sie dowiedziec co trzeba w tym pismie napisac i jak ma to mniej wiecej wygladać ,,, 

ImPerRatoRRrr
- MaxFM
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??
A jak wyglada Twoja umowa ? czytałes ? moze nie mozna zerwac ??
-
- Początkujący użytkownik forum
witam
mozna mozna bo zadzwonilem do nich i powidzieli ze po roku moge zerwac juz kiedy chce a ja juz mam radiowke dwa lata ale mi zbytnio nie wytlumaczyli jak mam to pismo napisac a chcialbym sie dowiedziec
ImPerRatoRRrr
- kszysek
- Stały użytkownik forum
Re: jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??
jak to jak napisać ?? pismo jak pismo.
od lewej u samej góry:twoje dane (imię nazwisko, adres); po prawej: miejscowość i data,
niżej 5xTAB nazwa firmy adres
niżej 1xTAB: Proszę o rozwiązanie umowy na świadczenie usług dostępu do internetu zawartej dnia .... numer umowy ...
niżej 5xTAB z poważaniem,
niżej 5xTAB Twój podpis
Zobacz sobie na rachunku kiedy wystawiają Ci fakturę, i złóż najlepiej dzień przed wystawianiem, wówczas zapłacisz tylko te fakturę ktora się zbliza bedziesz miał neta przez ten ostatni miesiąc, i nic więcej nie zapłacisz.
On i oczywiście wydrukuj sobie dwie kopie, i na jednej nich CI potwierdzą że wpłynęło.
od lewej u samej góry:twoje dane (imię nazwisko, adres); po prawej: miejscowość i data,
niżej 5xTAB nazwa firmy adres
niżej 1xTAB: Proszę o rozwiązanie umowy na świadczenie usług dostępu do internetu zawartej dnia .... numer umowy ...
niżej 5xTAB z poważaniem,
niżej 5xTAB Twój podpis
Zobacz sobie na rachunku kiedy wystawiają Ci fakturę, i złóż najlepiej dzień przed wystawianiem, wówczas zapłacisz tylko te fakturę ktora się zbliza bedziesz miał neta przez ten ostatni miesiąc, i nic więcej nie zapłacisz.
On i oczywiście wydrukuj sobie dwie kopie, i na jednej nich CI potwierdzą że wpłynęło.
<| Blackberry Bold 9700 - Orange |Ipad2-3G Orange | Dell N4020 + Huawei e3131 - Orange | Hp Mini 311 | Hp t5630w Thin Client + Wimax |> To tyle 
http://speedtest.net/result/1917097660.png

http://speedtest.net/result/1917097660.png