jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pelutor
Początkujący użytkownik forum

jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??

Post autor: pelutor »

witam mam takie pytanie bo chcialbym zerwac umowe z dostawcą internetu radiowego wiem ze trzeba napisac jakies pismo z miesiecznym wyprzedzeniem ale chcialby sie dowiedziec co trzeba w tym pismie napisac i jak ma to mniej wiecej wygladać ,,, :)
ImPerRatoRRrr
Awatar użytkownika
MaxFM
Stary wyga bezprzewodowy

Re: jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??

Post autor: MaxFM »

A jak wyglada Twoja umowa ? czytałes ? moze nie mozna zerwac ??
pelutor
Początkujący użytkownik forum

witam

Post autor: pelutor »

mozna mozna bo zadzwonilem do nich i powidzieli ze po roku moge zerwac juz kiedy chce a ja juz mam radiowke dwa lata ale mi zbytnio nie wytlumaczyli jak mam to pismo napisac a chcialbym sie dowiedziec
ImPerRatoRRrr
Awatar użytkownika
kszysek
Stały użytkownik forum

Re: jak zerwać umowę z firmą od internetu rdaiowego??

Post autor: kszysek »

jak to jak napisać ?? pismo jak pismo.

od lewej u samej góry:twoje dane (imię nazwisko, adres); po prawej: miejscowość i data,

niżej 5xTAB nazwa firmy adres

niżej 1xTAB: Proszę o rozwiązanie umowy na świadczenie usług dostępu do internetu zawartej dnia .... numer umowy ...

niżej 5xTAB z poważaniem,
niżej 5xTAB Twój podpis

Zobacz sobie na rachunku kiedy wystawiają Ci fakturę, i złóż najlepiej dzień przed wystawianiem, wówczas zapłacisz tylko te fakturę ktora się zbliza bedziesz miał neta przez ten ostatni miesiąc, i nic więcej nie zapłacisz.

On i oczywiście wydrukuj sobie dwie kopie, i na jednej nich CI potwierdzą że wpłynęło.
<| Blackberry Bold 9700 - Orange |Ipad2-3G Orange | Dell N4020 + Huawei e3131 - Orange | Hp Mini 311 | Hp t5630w Thin Client + Wimax |> To tyle :)
http://speedtest.net/result/1917097660.png
ODPOWIEDZ