Właśnie kończy mi się umowa z erą na Internet. Te dwa lata to była dla mnie męczarnia i cieszę się, że dobiega końca. Jednak ze względu na to, że mieszkam w małej wsi, jeszcze dwa lata temu nie było opcji innego Internetu. Teraz zastanawiam się nad Orange Freedom Pro, jednak przeraża mnie ten limit 3GB... dużo się naczytałam o tym, że limit nie wystarczy na długo.

Z moim obecnym Internetem jest tak, że mam limit danych 500MB, który przy normalnym użytkowaniu wystarcza max na tydzień. Kolejne trzy tygodnia służą głownie tylko do odbierania poczty - nic innego nie działała. Jednak nawet przed wykorzystaniem limitu jest tak, że na YT nic nie da sie zrobić, nie da sie oglądać filmików przy takiej prędkości, która cały czas jest zmienna... Dalego zastanawiam się nad OFP jednak jak juz wspomniałam boję się tego limitu... ale nie chcę się znów pakować na kolejne dwa lata w mobilny Internet z zasięgiem EDGE

W takim razie co radzicie? OFP będzie jakimś rozwiązaniem skoro nie mam możliwości mieć Internetu np. z Neostrady gdyż u mnie nie ma światłowodów... Może jakaś inna alternatywa? Mieszkam na wsi - Wiewiecko, woj. Zachodniopomorskie.

Bardzo proszę o pomoc w doborze internetu