dc unlocker

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
xantier
Użytkownik forum

dc unlocker

Post autor: xantier »

Witajcie Współforumowcy,
mam pytania odnośnie dc unlocker. Czy jest sposob czy zdobyc jeden kredycik? Nie mam sensu bym kupowal więcej bo chce użyc raz a nie na wieksza skale;p. Moze ma ktos jeden pozostały z puli i chciałby sprzedac?:) Proszę o podpowiedzi i odpowiedzi :)
Awatar użytkownika
rio bravo
Stary wyga bezprzewodowy

Re: dc unlocker

Post autor: rio bravo »

A do czego Ci ten 1 kredyt? Jak masz dongla to kredyt od kogoś nie będzie pasował, a jak nie masz to za 1 kredyt możesz tylko aktywować funkcje rozmów w modemach sierra. http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices
1 kredyt kosztuje 1€, to chyba nie problem...
xantier
Użytkownik forum

Dziękuję za wskazówkę, sądziłem ze jeden kredyt wystarczy by sciągnąć simlocka z icon 225. Macie jakieś rady by zrobić to tanio i sprawnie? Skończyła mi sie umowa, planuje przejść z ery do plusa.
Awatar użytkownika
rio bravo
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: rio bravo »

No niestety przez dc unlocker kosztuje to 10€. Sam w domu taniej nie odblokujesz. Możesz poszukać w swoim mieście, czy ktoś odblokowuje te modemy i jeszcze 1 rozwiązanie przez allegro wysyłkowo możesz odblokować za około 30zł.
Awatar użytkownika
marianosum
Stały użytkownik forum

Post autor: marianosum »

No zaskoczony jestem troszke ale wydaje mi sie że po zakonczeniu umowy era na dowidzenia zdejmuje simlock za free. Kuzyn na wakacjach kończył abonament i odblokowali mu w salonie ery choć <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jaki model pytaj w erze,napisz jakie efekty.
zajrzyj na stronę www.polskilotos.pl
xantier
Użytkownik forum

W erze simlock moglby byc sciagniety ale po uplywie dwoch lat a niestety modem jest troszke mlodszy:) umowa abonencka jeszcze sie nie zakonczyla.
ODPOWIEDZ