Witajcie Współforumowcy,
mam pytania odnośnie dc unlocker. Czy jest sposob czy zdobyc jeden kredycik? Nie mam sensu bym kupowal więcej bo chce użyc raz a nie na wieksza skale;p. Moze ma ktos jeden pozostały z puli i chciałby sprzedac?:) Proszę o podpowiedzi i odpowiedzi
A do czego Ci ten 1 kredyt? Jak masz dongla to kredyt od kogoś nie będzie pasował, a jak nie masz to za 1 kredyt możesz tylko aktywować funkcje rozmów w modemach sierra. http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices
1 kredyt kosztuje 1€, to chyba nie problem...
Dziękuję za wskazówkę, sądziłem ze jeden kredyt wystarczy by sciągnąć simlocka z icon 225. Macie jakieś rady by zrobić to tanio i sprawnie? Skończyła mi sie umowa, planuje przejść z ery do plusa.
No niestety przez dc unlocker kosztuje to 10€. Sam w domu taniej nie odblokujesz. Możesz poszukać w swoim mieście, czy ktoś odblokowuje te modemy i jeszcze 1 rozwiązanie przez allegro wysyłkowo możesz odblokować za około 30zł.
No zaskoczony jestem troszke ale wydaje mi sie że po zakonczeniu umowy era na dowidzenia zdejmuje simlock za free. Kuzyn na wakacjach kończył abonament i odblokowali mu w salonie ery choć <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jaki model pytaj w erze,napisz jakie efekty.