Jaki program do odbierania SMS?

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Conrad
Użytkownik forum

Re: Jaki program do odbierania SMS?

Post autor: Conrad »

A co polecicie do laptopa Lenovo T500 z wbudowanym modemem Ericsson F3507g. Software dostarczony przez producenta jest całkiem ok i nie chce z niego rezygnować bo sprawdza się do łączenia z netem. Jest jakiś programik lub nakładka, która umożliwiłaby mi dodatkowo odbieranie smsów? Bez tej funkcjonalności zalogowanie do swojego konta staje się problemem.
Dodam tylko, że działam na Win XP. Podczepiłem się pod temat linuxowy, bo nie chciałem zakładać dodatkowego wątku.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Conrad pisze:Jest jakiś programik lub nakładka, która umożliwiłaby mi dodatkowo odbieranie smsów?
A próbowałeś <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> ?

[ Dodano: 2010-01-20, 16:57 ]
PS. jednak podzielę temat ;)
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Conrad
Użytkownik forum

Post autor: Conrad »

A klikałeś w linki które podałem wyżej? ( »Top NetInfo« )
Klikałem, jednak wyczytałem, że musiałbym się rozstać z dotychczasowym oprogramowaniem, a tego bym nie chciał. Nie będzie mi się to żarło z aktualnym softem??
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Conrad pisze:Nie będzie mi się to żarło z aktualnym softem??
Nie będą się żarły, o ile oba managery nie będą uruchomione w tym samym czasie jednocześnie.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ