Myślę że nie tak źle

Moderator: Moderatorzy
No i super teraz tylko wysokich transferów życzęmłody20 pisze:Uprzejmie Państwa informuję, że klienci, którzy aktywują usługę w terminie 22/12/2009 - 21/01/2010 będą korzystać bezpłatnie z iPlusopobieracza do momentu jego dezaktywacji.
Mam nadzieje że tylko do czasu RĘCZNEJ dezaktywacji.Uprzejmie Państwa informuję, że klienci, którzy aktywują usługę w terminie 22/12/2009 - 21/01/2010 będą korzystać bezpłatnie z iPlusopobieracza do momentu jego dezaktywacji.
Kod: Zaznacz cały
Plus przedłużył do 15. marca promocję, w ramach której można za darmo uruchomić i korzystać z usługi iPlusopobieracz .
iPlusopobieracz to usługa umożliwiająca transmisję do 100 GB miesięcznie, codziennie od północy do 9 rano. Wszystkie dane wysłane i odebrane w ciągu tych dziewięciu godzin nie są wliczane do limitu iPlus.
Aby włączyć usługę, należy wysłać z numeru iPlus na numer 2612 nieodpłatną wiadomość SMS o treści DODAJ IPLUSHH Pluskod5 (Pluskod5 jest wymagany tylko dla klientów biznesowych).
No i lipa pewnie po tym terminie za usługę trzeba będzie płacićmarens pisze:iPlusopobieracz darmowy do połowy marca
Albo będzie przedłużona promocja jak w wypadku papierowego rachunku szczegółowego.Blazej pisze: No i lipa pewnie po tym terminie za usługę trzeba będzie płacić
Powinieneś się cieszyć , że w ogóle działa taka stronka , a do połowy marca można zassać xxx GB .Blazej pisze:No i lipa pewnie po tym terminie za usługę trzeba będzie płacić
Wiesz co o tym sądzimypaweliplus pisze:a do połowy marca można zassać xxx GB
jaras99 pisze:No ja testowałem i w nocy średnio ściągam 1 GB w godzinkę.
Myślę że nie tak źle![]()
HSDPAronnieTHC pisze: heee, a jaką masz technologię?? EGDE, czy HSDPA?? czy może 3G?
Za Media2.pl.Komórkowa sieć Plus do 15 marca 2010 roku przedłużyła promocję dla wszystkich abonentów mobilnego Internetu iPlus, w ramach której klient na stałe za 0 zł miesięcznie otrzymuje dodatkowy limit transmisji danych do 100 GB.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Pawmaster pisze:Plus przedłuża promocję iPluspobieracz
Tak, promocja przedłużona jest do 15 marca, pisali o tym na media2.plja.michal pisze:Chyba promocja się przedłuży.
Tak, jest to normalne, gdyż pobierasz i wysyłasz dane.furi85 pisze:liczniki nabijaja dane....to normalne???