Ahooj :)

Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się przywitać z innymi.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
baxxxio
Specjalista bezprzewodowy-junior

Ahooj :)

Post autor: baxxxio »

Witam i pozdrawiam znane twarze !

Zescie mi nicka ocernzurowali z trzech iksow :D Ale sprawa jest juz w toku :)
Zagladnalem troszke rozszerzyc horyzonty i podzielic sie wlasnym doswiadczeniem ;)
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: Ahooj :)

Post autor: Sundance_kid »

baxxxio witaj :zdrowko: (coś dużo znajomych nicków się tu robi :) )
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Sundance_kid, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Post autor: sp6huk »

Witaj u nas, baxxxio :ok: :zdrowko:
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez sp6huk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Witaj na forum :ok:
Awatar użytkownika
Cari

Post autor: Cari »

Witaj ! :D
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

Witaj u nas :ok:
baxxxio pisze:Ale sprawa jest juz w toku
Tak już załatwione. ;)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
baxxxio

No to jeszcze zanim mnie zabanuja za bledy ofrtograficzne, przyznam bez bicia ze jestem zdeklarowanym dyslektem, dysgrafem(na szczescie na forum nie widac) :D I mam licencje na zabijanie(popelnianie bledow) czy tego chcecie czy nie :rotfl: Jakiekolwiek proby ulecznia nieuleczalnie chorego bede traktowal jako szykanowanie i pojde z tym az do ETPC :hyhy:
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Witaj na forum baxxxio :ok:

Co do Twoich dys..., to masz zaświadczenia? :cwaniak:
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
Blido
Guru bezprzewodowy

Post autor: Blido »

Witaj baxxxio :)
baxxxio pisze:Jakiekolwiek proby ulecznia nieuleczalnie chorego bede traktowal jako szykanowanie i pojde z tym az do ETPC :hyhy:
No to ja Cię trochę poszykanuję - jest cudowne lekarstwo na Twoją chorobę - Firefox (podkreśla błędy) ;)
Awatar użytkownika
baxxxio

Tak mam na to papierek.Kosztowal mnie sporo bo przez 2 lata musialem chodzic do poradni psychologiczno-pedagogicznej na zajecia,2 razy w tygodniu po 1,5h.
http://dysleksja-poradnik.org/index.php ... s/poradnia

Nie musicie mi wierzyc ale przeczytajcie sobie na wikipedii jakie przypadlosci kryja sie pod ta nazwa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja , zanim dalej bedziecie sie z tego wysmiewac...

Mnie niestety nie dalo sie wyleczyc :cry: Dali mi papierek, ktory przez ludzi bez tej przypadlosci jest czesto wysmiewany(bo wiele osob ma go zalatwionych bez zbednych formalnosci), ale to tak jakbyscie smiali sie z kazdego posiadacza samochodu ze znaczkiem inwalidy ktory wykorzystuje uprzywilejowanie z tego powodu, mowiac ze <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> ma znajomosci i sobie takie cos zalatwil ;)

[ Dodano: 2010-01-26, 18:23 ]
Blido nawet nie wiesz ile bym dal za lekarstwo na ta przypadlosc.. ale to nie jest tylko popelnianie bledow. Przeczytaj sobie dokladnie do akurat w wiki bardzo ladnie jest to opisane i wcale nie jest to smieszna rzecza ani przyjemna.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

baxxxio pisze:Nie musicie mi wierzyc ale przeczytajcie sobie na wikipedii jakie przypadlosci kryja sie pod ta nazwa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja , zanim dalej bedziecie sie z tego wysmiewac...
Może źle mnie zrozumiałeś. Ja nie miałem na myśli, że się z kogoś będę naśmiewać. Po prostu chciałem rozluźnić atmosferę... Jeśli Cię uraziłem w czymś, to przepraszam. A tu masz :zdrowko: na powitanie ;)
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
baxxxio

Nie, nie uraziles mnie ;)
Przyzwyczailem sie do takiego traktowania, po czesci rozumiem "zazdrosc" z uprzywilejowania. Ale to tak jakby czlowiekowi na wozku inwalidzkim zazdroscic ze moze parkowac na miejscach dla inwalidow czy wjezdzac do scislego centrum krakowa :]

Napisalem to w celu edukacji "niewiernych", ktorych pozdrawiam szczegolnie :hyhy:
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

baxxxio pisze:Nie, nie uraziles mnie ;)
To dobrze :)
baxxxio pisze:Przyzwyczailem sie do takiego traktowania, po czesci rozumiem "zazdrosc" z uprzywilejowania.
Nie ma wcale czego zazdrościć moim zdaniem. Trafnie to określiłeś :ok: Ale mały OT nam się zrobił ;)
ODPOWIEDZ