Moderator: Moderatorzy
Nie sądzę, że tak by się stało... Po pewnym czasie oni po prostu zaczną te maile "olewać" i tyle... Nie wiem jak reszta, ale ja sądzę, że nie ma co liczyć na zniesienie limitów przez Orange.Chciałem was nakłonić do wysyłania takich listów do Orange jak będzie nas dużo to ktoś tym będzie musiał się zająć.
acprzemu pisze:Procio a skąd wiesz, że ja krzycze
Netykieta9. Unikaj pisania WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz skorzystać z BBCode lub emotikonów.
Wg. mnie limity na dzień dzisiejszy są przyjazne użytkownikom.damiano7931 pisze:Napiszcie tu swoje zdanie na ten temat.
A Era ma WiMaxmarens pisze:a Era?
Dla Ery WiMax jest tym czym OFP dla Orange - ma zadowolić UKE. Poza tym WiMax jest stacjonarny. Jeśli chodzi o Blueconnect to ta oferta ciągle pozostawia wiele do życzenia, powiem wprost - jest najgorsza. Bo limity niskie, ceny w porównaniu do limitów bardzo wysokie a do tego 16kb/s po limicie.Procio pisze:A Era ma WiMax
Chyba, że mamy np. 3G z Ery i nie ma CDMA a reszta EDGE.Blido pisze:Jeśli chodzi o Blueconnect to ta oferta ciągle pozostawia wiele do życzenia
tomaszek83, w załączniku przesyłam pismo jakie ja wysłałem na adres [email protected] lecz uważam że każdy powinien sklecić coś od siebie trzeba próbowaćtomaszek83 pisze:Uszykuj wzór takiego pisma, podaj adres na jakie trzeba słać to może znajdziesz więcej chętnych.
Myślę, że nic nie ruszy się w Orange Freedom Pro, gdyż Orange bardziej zależy na promowaniu Orange Free Optimum<... Jak wiadomo OFP zostało wprowadzone na potrzeby UKE. Oferta jest specjalnie skonstruowana, aby bardziej opłacało się brać Orange Free.damiano7931 pisze:Może macie jakiś pomysł jak trafić do większej liczby urzytkowników OFP
Kod: Zaznacz cały
Jan Kowalski Przykładów 01.02.2010
ul. Przykładowa 1/2
12-345 Przykładów PTK Centertel
ul. Skierniewicka 10a
nr. konta: 1.234567 01-230 Warszawa
hasło: hasłoworange
Piszecie wg. uznania (krótko zwięźle i na temat)
z poważaniem
odręczny podpis
Jan Kowalski
Tak? A wyobraź sobie osoby, które łapią tylko GPRS... Co oni mają powiedzieć?kemot pisze:Bo przy 4 KB/s to można ***Cenzura*** dostać za przeproszeniem przy przeglądaniu stron.
tomaszek83, zgadzam się z tobą w 100%Wysłanie e-meila nic nie kosztuje, wiec nic się nie traci można jedynie coś zyskać.
Może i masz rację... Oczywiście próbować zawsze można lecz ja staram się myśleć realnie.damiano7931 pisze:Procio, trochę więcej optymizmu trzeba próbować w Plusie jest limit nocny 100Gb niech dadzą choć połowę tego