jak umieć cieszyć się z miernoty...
Moderator: Moderatorzy
- sardo nunspa
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: jak umieć cieszyć się z miernoty...
Witam kolegę, też w sprawie GPRS i przypadków jego chciałem słowo dorzucić. Otóż w dodatku do tygodnika Polityka – „Niezbędnik inteligenta” (18 09 2004) jest wywiad z prof. Leszkiem Kołakowskim. Mistrz uczy nas jak umieć cieszyć się z miernoty, którą niesie nam życie. Naprawdę pomaga polecam. Osobiście uważam, że istnienie GPRS w kontekście innych możliwości podłączenia Internetu ma swoje głębokie ontologiczne uzasadnienie.
Latka lecą...
- seboo
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Jezeli nawet zycie skojarzone jest z miernota - to niestety zyc trzeba - nie tylko dlatego ze samobojstwo jest grzechem
Ale juz sama szansa istnienia na na pohybel innym np ZUS-owi moze dawac powody do samozadowolenia
. Pomijajac kwestie rozpaczliwego umartwiania sie ktore moze byc przymusem z braku wyboru innej technologii - jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Wiadomo ze to sa tylko protezy ale naprawde - bardzo dlugo korzystajac z gprs-u - znalazlem pewien zloty srodek. Otoz komputer zawsze byl dla mnie magnesem jak i zlodziejem czasu - spowolnienie wczytywania sie stron na poczatku wywolujace ekstremalna agresje potem ustapilo wrecz medytacyjnej zgodzie na stan faktyczny.
Wpisuje wiec adres strony i odchodze od komputera zajmujac sie innymi sprawami - zycie moze toczyc sie dalej , nie zaniedbuje sie jak i innych obowiazkow - stosujac system rotacyjny osiagalem naprawde dobre efekty

Wiadomo ze to sa tylko protezy ale naprawde - bardzo dlugo korzystajac z gprs-u - znalazlem pewien zloty srodek. Otoz komputer zawsze byl dla mnie magnesem jak i zlodziejem czasu - spowolnienie wczytywania sie stron na poczatku wywolujace ekstremalna agresje potem ustapilo wrecz medytacyjnej zgodzie na stan faktyczny.
Wpisuje wiec adres strony i odchodze od komputera zajmujac sie innymi sprawami - zycie moze toczyc sie dalej , nie zaniedbuje sie jak i innych obowiazkow - stosujac system rotacyjny osiagalem naprawde dobre efekty

- bob
- Guru bezprzewodowy
Nie zarzucajcie mi ,że was nie rozumiem ale wydzieliłem to z innego tematu i skierowałem do działu dla wolnomyślicieli.
Pozdrawiam ,bob.

Pozdrawiam ,bob.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Prosto w 10bob pisze:Nie zarzucajcie mi ,że was nie rozumiem ale wydzieliłem to z innego tematu i skierowałem do działu dla wolnomyślicieli.![]()
Pozdrawiam ,bob.

- sardo nunspa
- Stary wyga bezprzewodowy
Chciałem tylko zaznaczyć, że są inne sposoby optymalizacji GPRS tzn można się przyzwyczaićbob pisze:Nie zarzucajcie mi ,że was nie rozumiem ale wydzieliłem to z innego tematu i skierowałem do działu dla wolnomyślicieli.![]()
Pozdrawiam ,bob.

Latka lecą...
- bob
- Guru bezprzewodowy
Dokładnie tak
@sardo nunspa i Twoja wypowiedź podoba mi się bardzo !!! A także @seboo świetnie "podszedł" temat i dlatego Was szanuję.
Przeniosłem to do Hyde Parku bo można tu dalej rozwijać ten wątek.
Pozdrawiam, bob.
p.s.
Tak naprawdę to nie było trafianie nawet w tarczę ... ale dzięki @Jaco.

Przeniosłem to do Hyde Parku bo można tu dalej rozwijać ten wątek.
Pozdrawiam, bob.
p.s.
Tak naprawdę to nie było trafianie nawet w tarczę ... ale dzięki @Jaco.