Moderator: Moderatorzy
A to dużo mi nie mówi 3 min.Konrado358 pisze:do centralki mogę dojść w 3 minuty na nogach
Gdzieś w informacji o modemie, czy połączeniu powinno być. Jak nie to w routerze będzie. Możesz też zadzwonić do TP i zapytać czy jesteś w fast czy interleaved. Z tego co widzę to będzie interleaved ze względu na ping a i czytałem, że 2Mb/s i mniej podłączają interleaved.Konrado358 pisze:z tym trybem to za bardzo nie wiem o co chodzi... Jak sprawdzić w jakim trybie jestem podłączony?
Normalny w Neo 2Mb/s. Właśnie 30-32KB/s.Konrado358 pisze:A upload w porządku? Bo uploaduje mi z prędkością 30kb/s
A to dużo mi nie mówi 3 min.![]()
Na tego pinga nie patrz, w tym teście jest coś mocno nie tak i zawyżenie jest dość duże. Szczególnie na operze, nie wiem dlaczego, na IE jest lepiej a i tak źle.yagi pisze:Ping powinien być mniejszy. Poza tym bardzo ładny wynik.
Dzisiejsze posty poprawiłem. Jednak następne posty będą usuwane.ja.michal pisze:Zapoznacie się Wy z 1 postem odnośnie zasad zamieszania pomiarów w tym temacie?
Wszystko zależy od ukształtowania terenu i wysokości posadowienia anten na stacji bazowej.szwed11 pisze:Czy umieszczenie anteny wyżej zwiększy upload?
Tak więc sprawdź, pewnie masz ten transfer, sprawdź na większych plikach i włączając jakiś monitor programowy. Te testy w necie daja tyle wyników ile testów i pewnie każdy jest zakłamany...lubczyk pisze:Częstochowa, wynik z przed chwili choć w porywach miewam tutaj 7 mbps
Heh , przecież HSPA+ w Iplus jest do 21 Mb/slafar13 pisze:iPlus, HSPA+ modem Huawei 1820, Łódź centrum, ul. Matejki
http://www.speedtest.net/result/731853870.png
To jeszcze nic. Na speedtest.net na Wimaksie 1Mb/s czasem wyciągam i 3Mb/spaweliplus pisze:Heh , przecież HSPA+ w Iplus jest do 21 Mb/s
Jak wyżej pisałem - speedtest.io jest do....Blido pisze:Znacznie lepszy jest www.speed.io - tam radzę testować łącze. Albo pobierać plik ze strony noc.gts.pl .