Blido pisze:A nie lepiej grać na wyższej rozdzielczości, ale bez AA? Jeśli masz włączony 2xAA to dla karty jest to takie samo "przeżycie" jakby była ustawiona dwukrotnie wyższa rozdzielczość.
Niestety gorzej wg mnie. Nie cierpię kantów, a przy niższej rozdziałce z AA chodzi tak samo jak i bez. Wyższe rozdzielczości tną.
Nie wiem, ale chyba kartę trzeba będzie zmieć bo 9600 słabo coś działa.
Blido pisze:Aż muszę zagrać

Zwłaszcza że TSU ostatnio bardzo potaniało. A ponoć rozgrywka w necie daje sporo frajdy.
W sieci nie grałem. Po 1 za słaby komp jednak, po 2 trzeba jeszcze poćwiczyć, po 3 kierownica by się przydała.

A TSU kupiłem w empiku z dodatkiem MegaPack za 59zł.
Blido pisze:Ja tym jeżdżę praktycznie w każdej ścigałce z tego samego powodu. Nie ma się co dziwić - napęd AWD
No nie w każdej tak dobrze chodzi, ale fakt, AWD swoje robi. Podobnie Gallardo.
Swoją drogą już mam Murcielago, Gallardo i Gallardo Spyder. To tak z Lambo.

Dodatkowo F430 Spyder, jakiegoś Saturna (na początku kupiłem - fatalny), Nissana 350 Trubo Tuned coś tak jakoś i Jaguara zabytkowego co tylko do przejścia wyścigu w tej klasie mi był potrzebny.
Ogólnie bardzo fajnie się jeździ. Ale przy 200-300km/h nie idzie Oahu oglądać.
Faja rzecz jest w tej grze, że można chodzić na jazdę próbną wszystkimi pojazdami. 1.30min jazdy jest. Dużo czasu na sprawdzenie autka.
Do tego do wyścigów nie trzeba kupować samochodu od razu. Można wypożyczyć na 10 lub 20 min.

Tak zrobiłem jak był wyścig dal Mercedesów. Wypożyczyłem E AMG, a w sumie mógł być SLR.

E dała radę i byłem 1.
Blido, tak swoją drogą to kupuj TDU to może się jakoś w sieci spotkać na jazdę wspólną?